Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Szerintem nekem ennyi volt a Path of Exile... Egyszerűen nekem ez túl komplex. Néztem millió guide-ot, olvastam utána egy csomót, de még most sem tudok igazán boldogulni benne. A trade-hez nem értek, a crafting valami halál bonyolult, a karakterekkel sosem találom meg az egyensúlyt védelem és sebzés terén. Próbáltuk munkatársammal coopban is, de úgy meg valahogy nem az igazi. Két emberre a lootot elosztva még kevés is.

    Jónak jó játék, de piszok sokat kell benne grindolni. Tavaly ugyan ezért hagytam ott a Warframe-et is. Kicsit sajnálom, hogy nem találtam meg benne amit kerestem, de ez van... Én erősen réteg játéknak sorolom ezek után, mert aki nem néz nagyon mélyen utána a dolgoknak és nem csapja fel a kalkulátort, annak nem sok örömöt fog okozni. Engem sokszor a sírba tudott vinni egy karakter fejlesztése, mert állandóan a telefont kelett bújni, hogy merre menjen a következő skill pont, milyen gemet hova rakjak, majd meddig fejlesszem és biztosítsam a hozzájuk kellő statokat.
    Sajnos az sem segített sokat ezalatt a 2-3 hónap alatt, hogy voltak a ps4 pro-n bőven technikai gondjaim. Nagy mob density-nél lagok, frame droppok, a mai napig crashelget a játék össze-vissza. Kollégám 3 hete hagyta itt a játékot hasonló okok miatt, csak legyintettem rá eleinte, de már kezdtem én is érezni, hogy biz ám nekem is ennyi volt. Fogalmam sincs mennyi órám lehetett ez idő alatt benne (de biztos 100 körüli). Szvsz megérte benézni, mert élmény volt vele ismerkedni, csak minél többet láttam annál bizonytalanabb lettem tőle.

    Nektek viszont további jó játékot kívánok! :K

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák