Új hozzászólás Aktív témák

  • samecG

    csendes tag

    válasz Technoman #1987 üzenetére

    Válaszok :-) :
    Samsung és Pana aktívval is próbáltam
    Samsung az RF-es szemü. Típus: SSG-P51002
    Pana: TY-ER3D4MA
    Pana szemünél megjelenik az ikon, valamint Samsung szemünél is, ha bekapcsolom és elindul a film átteszem 3d-be, akkor elsötétülnek a lencsék. Elméletileg ezek is kompatibilisek a tévével. Ez jelentené az összehangolást is?
    OU és SBS-el is próbáltam. De itt mit jelent, hogy átvált két sorossá?

    Valamint én tudom, hogy egy mkv sosem lesz olyan minőség mint egy Blu-Ray. De szerintem az mégsem kóser, hogy a filmekben a kontúrok duplák. Olyanok mint mikor régen az antenna rosszul volt beállítva a tévén és szellemképes volt. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha valahol a kép összerakása és 3d között lenne félúton a kép :-)
    És ugyanilyen kategóriájú más márkájú tévén ugyanaz az mkv-nál nincs gond. Ott ahol tű éles a kontúr, ezen a tévén meg szellemképes. Ahol a fókusz van az okés, de a mellette lévő szereplő vagy tárgy kontúrja gáz. Es mondom a másik tévén meg ezek is okésak. De már arra is gondoltam, hogy hibás lehet a tévé. Mert szerintem itt is, vagy külföldi fórumokon már szétszedték volna, ha ilyen lenne a 3d. Vagy írtak volna róla valamit, hogy mondjuk nem teljesen jó. Mert hiba még az, hogy akármelyik USB-be dugom a mobilvinyót. Felismeri, de nem játszható le róla semmi. NTFS amúgy. 64 gigás Pendrive az meg okés. Ezért is gondolom még, hogy hiba lehet a tévével.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák