Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz #36929280 #19446 üzenetére

    "Nezd vegig a topikokat, par chillax szobat leszamitva mindenki a masikat baszogatja, olyan hogy szakmaisag (tudja a tokom mit jelentene az itt) nem igazan van.."

    Tudom csak kiragadtam a szövegkörnyezetből, nézd el nekem de ez nettó hülyeség.

    Lazán meg lehet találni azokat a topicokat ahol szakmaizni lehet ha arra vágyik valaki. Ha ezt látod/érzed az azért van mert ezt akarod látni, tele a púpod és tiszta égen is a felhőt keresed. Írtam a ragequitednél h nincs ezzel gond, én is el szoktam jutni néha ebbe az állapotba és olyankor hanyagolom egy ideig a fórumot.

    Sztem korán jöttél vissza, nem a regre értem mert a régit sztem eleve kár volt eldurrantani, hanem az aktív postolásra és arra, hogy olyasmit olvasgatsz amitől kettéb@sz az ideig. Én ha úgy érzem szellőztetnem kell akkor addig szellőztetek amíg nem tudok újra úgy leülni ide, hogy nem hergelem bele magam minden marhaságba.

    Aztán most komolyan no offense de definiáljuk már azt a szakmaiságot.., a felhasználó törölve lett de a postok megmaradtak, mutasd már meg nekem az utolsó szakmai postodat, azt ami szerinted az, had lássam mikori.
    Szóval érted.., pontosan az általános fórumot érintő hangulatod miatt nem veszed már te sem komolyan a dolgokat, megy a brahi itt és a Vs-ben aztán kb ennyi, nyilván ezzel nincs gond csak ne a szakmaiságot hiányold.

    Szerintem húzzál be egy-két jó játékot és addig ne logolj be újra amíg a morálod helyre nem jön, told ki őket, elszáll ám az idő egy pillanat alatt. Nyilván ahány ember annyi féle de nekem ez általában kettőtől négy hónapig szokott terjedni, valszeg azért mert helyből betegebb vagyok mint a többség. :DDD
    Btw, mész vagy maradsz ebben a nagy drámában mert hiszel nekem vagy shem ha ezt a fikodat is törlöd akkor megkereslek. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák