Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz Jinxb1rd #9543 üzenetére

    lol vagy.

    néztem a videodból megint egy kicsit (stikában melóhelyen :), hang nélkül ), kiseggelted azt a 3000-et, tisztán látszik rajta, a videoban semmi extra nincs, a földnézésed engem kifejezetten zavar, szerintem ez basic hiba, hook-olni jobban hook-olsz mint én, de nem is road a main-em, lehet ügyesebb is vagy nálam, de én inkább leáplom az asszonyt alkalmasint, minthogy junkrattal álmodjak....amúgy füles nélkül játszol jól látom (telefonon kicsit nehéz), ha igen akkor ez is basic hiba. cod4-ben mikor megvettem az első steelseries fülesem egy szintel magasabbra került a szintem.

    egyszerüen sokat játszol, és mint minden blizz játékban itt is arra törekszik a rendszer, hogy 55% körüli winrate-en tartson, hogy ne menjen el a kedve senkinek a játéktól, van-volt, még egy kis mázlifaktorod, és ennyi.

    1000 játéktól nem leszel fatality, csak tapasztalt....nekem 10.000 játékom van starcraftban. Volt, hogy minden teambenplayben master voltam az adott szezonban, random csapattársakkal, mégsem szóltam le a gold ligás játékosokat, mert tudom, hogy milyen szopás van/volt ott, és nem nő az e-péniszem attól, hogy nagy az arcom...de nem vagyunk egyformák.

    Mindenesetre a tegnap esti csapatból nem lógtál volna ki semmilyen irányban, nem vagy jobb a nagytöbbségnél sajnálom, ha ez elkeserit, de mondogasd mekkora ász vagy, és élj hazugságban.
    a korod sem kirivó, majd pertut köpünk egyszer és eldöntöm tegezhetsz-e :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák