Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz brumi1024 #14872 üzenetére

    Miért a rossz a rendszer mindeki béna csak én vagoyk jó és a kiéget a játék kommenteknek mi értelme van ? Semmi. Égvilágon semmi. Ha valaki sokat veszít azért van mert béna semmi más és ebben semmi személyeskedés nincs. Ha valaki azt modnja rám hogy b*lfasz vagyok jéghokiban akkor tökre igaza van miért lenne ez személyeskedés ? Ha valaki mást hibáztat saját maga helyett miközben b*lfasz a játékban abban sincs semmi személyeskedés ez tény. Ha te tényleg jó játékos vagy akkor bizony grandmasterbe fogsz kerülni, és teljesen mindegy milyen társakat kapsz előbb utóbb úgyis odafogsz jutni. Ha te goldba való vagy akkor meg oda fogsz kerülni ez van, és az is tény hogy aki a gold vagy az alatt van az átlaghoz képest BÉNÁBB ROSSZABB játékos. Egyszerű matek nincs ezen mit sírni.

    De, hogy az írásomnak legyen lényegi mondandója is, aki úgy érzi, hogy társai rosszak az nyugodtan vegyen fel egymás után 5-6 meccset tegye ki ide és mi szépen kielemezzük és rávilágítunk, hogy hol hibázott, ennek mindjárt több értelme lenne mint a rendszert szidni meg a csapattársakat.

    Az meg gyér kifogás, hogy gyenge a netem nem tudom felvenni mikor net sem kell hozzá elég egy nvidia vagy egy amd kártya mindkét eszközben van beépített felvevő ami teljesítményből sem vesz le a kapott anyagot meg este mikor alszol tecsóra feltudod uppolni és voalá.

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák