- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Aktív témák
-
Lamair
aktív tag
mit kell tennem, hogy a fenti kiterjesztésű filéból kinyerjem a *.bin és *.cue file-okat?
:O''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
tr00p3r
addikt
winrar-ozd ki. wincommander-rel lett egyáltalán tömörítve?
-
Lamair
aktív tag
mármint az *.out.ban a bin és cue
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
guess.who
senior tag
Hát ezt valószínűleg bebuktad... A .001, .002, stb. kiterjesztésű fájlokat nem kellett volna összefűznöd WinCommanderrel, mivel WinRARos szeletek -annak ellenére, hogy nem RAR vagy R00 a kiterjesztésük. Az összefűzött cucc nagyjából annyit ér, mintha $32-vel töltötted volna fel. :) (Elvileg ugyan lehetséges az eredeti méretekre szétdarabolni valamilyen programmal, de szerintem ilyet még nemigen csinált senki, úgyhogy ez tényleg csak elvi lehetőség.)
Az egyetlen lehetséges megoldás, ha még megvannak az eredeti szeleteid, akkor azokat szépen a 001-gyel kezdve kicsomagolod WinRARral, ezt az összefűzött vacakot meg letörlöd... Ha már nincsenek meg a szeletek, akkor sirasd el a letöltött cuccot, és úgy töröld az összefűzött fájlt... :) :) -
KovacsUr
addikt
válasz guess.who #10 üzenetére
Legegyszerűbb WinCommanderrel szétvágni, ha már úgyis kéznél van :DDD
Beállítja a júzer a darabok méretét arra, amire eredetileg is szabdalva voltak (ha emlékszik rá... ha meg nem, rákeres a Rar fejlécre a fájlban). Legrosszabb esetben kézzel is szétszedheti valami hexa editorral.
------
Fájl/Darabolás persze csak akkor jó, ha azonos méretű volt minden darab. Nem tudom, a RAR így csinálja-e...So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.
-
guess.who
senior tag
Hihi, jellemző: a bonyolult elme elkezd bonyolult megoldást keresni... :) A RAR -ha megadod neki, akkor- egyforma méretű fájlokat csinál (emlékezz csak a régesrégi floppylemezes 1.457.664 bájtra... :) Bár *elvileg* mindkét szoftver (WR és WC) mindent pontosan csinál, tehát működnie *kell*. Csak hát a gyakorlat... :DDD
-
KovacsUr
addikt
válasz guess.who #13 üzenetére
Nem, az arj (és szerintem a rar is) például úgy csinálta régen, hogy MAX akkora részeket hozott létre, mint amit megadtál, de lehet, hogy 8-16-24 kB-tal kisebbet... Szóval ez nem feltétlenül működik automatikusan. De kézzel egészen biztosan könnyen szétszedhető.
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.
-
guess.who
senior tag
Az arj-ra már nem is emlékszem, olyan régen volt, de a RARnál van (legalábbis most biztosan, de régen is) egy olyan legördülő menü, ahová bájtra pontosan megadhatod a szeletek méretét.
Egyébként ott kevered el, hogy az arj-ból nem volt szerintem csak .arj kiterjesztés, míg a .rar-ból ugye van .r00, stb. Bár végülis ez lényegtelen, a lényeg az, hogy pontosan akkorára szeleteli a RAR, amekkorára akarod. :) Próbáld ki! ;] -
drwho
tag
Hi!
.out file akkor keletkezik, ha valami gubanc van az illesztéssel.
pl: hibásan letöltött file, vagy valami hasonló
ha tömörítve lett volna akkor (nem biztos) a wincomm nem kezdi el összeilleszteni.
nézd meg, hogy a file-ok mérete megegyezik-e az eredetivel.:U -
guess.who
senior tag
Nemnem. A .out fájl akkor keletkezik (alapesetben WinCommanderről beszélünk), amikor a WC a fájl összeillesztésekor nem talál a szétvágás során belekódolt fejlécadatot, így nem tudja ''kinyerni'', hogy mi is az eredeti fájl kiterjesztése. Ekkor odavarrja a .out-ot, mint kvázi saját formátumot...
No, közben leteszteltem KovacsUr ötletét... Hát nem nyert. Az addig oké, hogy a WC-vel összefűzött fájlt megpróbáljuk szétdarabolni ugyanazzal -csakhogy ez a dög nem tud ám *akármekkora* darabokra szeletelni, csak szabványosakra (különböző floppyméretre, ZIP-drive-ra, CD-re), úgyhogy a szükséges 15.000.000 bájt nincs közötte. Így aztán ez a megoldás nem megoldás, marad az, hogy a .out fájlt törölni kell, és az eredetieket kell WinRARral kicsomagolni...
Újabb ötlet esetleg? :) -
guess.who
senior tag
Na szóval: volt egy 17 és fél megás .AVI-m (mielőtt beleköt valaki, saját felvétel volt a MTV Híradójának egyik (általam kedvelt) bemondójáról). Ezt betömörítettem WinRARral úgy, hogy 5.000.000 bájtos szeleteket gyártattam belőle. Ezután összefűztem az egészet WinCommanderrel, ami szépen legyártotta a semmire sem jó .out fájlt. :)
Na itt jött a trükk: WC, Fájldarabolás, és beírtam neki pontosan az 5 milka bájtot. Szépen szétvagdosta, sőt még egy .crc-fájlt is gyártott hozzá. Ezt az egészet aztán kicsomagoltam WinRARral, és *működött*!
Konklúzió: az .out fájl még megmenthető (bár EBBEN az állapotában tényleg semmire sem jó, kicsomagolni nem lehet a tartalmát!), ha tudja az ember a szeletek összefűzés előtti bájtra pontos fájlméretét.
Az ötletgazda természetesen KovacsUr, :)
Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest