Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Keem1 #5517 üzenetére

    Egyreszt jo tudni, hogy az hogy hitelkartyat kersz, tok fuggetlen a bankszamlad bankjatol, kereshetsz olyat ahol nem huznak be ilyen koltsegekbe ha visszaadod.
    Masreszt olyan ember nincs a kozeledben, akinek van hitelkartyaja es megbizik benned? Egy meglevo hitelkerethez me'g egy tarskartyat rendelni csak adminisztracio, visszaadni is. Csinaltam, a masik oldalon (pont autoberles miatt en csinaltattam jo ismerosnek tarskartyat).
    Harmadreszt amugy nem mindenhol kell hitelkartya, de lutri hogy hol talalsz megerkezeskor olyat ami elfogadja a betetit, egyszeruen azert mert igy nem az elfogadonak kell felmernie a megbizhatosagodat, hanem egy komoly szereplo (bank) mar megtette. Raadasul itthon ugyan felesleges es kevesen hasznaljak, de egy csomo orszagban alap dolog hogy csak annak nincs, aki valamiert ki van zarva (20 eves koraban megkapja elso hitelkartyajat, es elete vegeig minuszban marad, ez tipikus USA penzugyi eletut).
    [Igen, ezert fura nekem is a bunq mukodese, me'g nem probaltam de osszessegeben amilyen jo most hogy van annak aki hasznalja, annyi problemat okozhat a kesobbiekben. Peldaul hogy a hitelkartyasokban _sem_ fognak bizni...]

Új hozzászólás Aktív témák