Új hozzászólás Aktív témák

  • VéLacc

    csendes tag

    persze hogy egyből megugranak az igények, miután rábólintanék egy megbízásra... :(((
    a lényeg, hogy olyan modulokra lenne szükségem, amik a következőket tudják (kerestem az addons oldalon, de egyrészt nem igazán találtam, illetve ha valaki használ már, akkor ajánlás után több kedvel vetném bele magam az integrálásba, mintsem feleslegesen próbálgatni):

    1) olyan raktár kezelő, ami értesíti a tulajt, ha X termékből már csak 5 db, Y termékből 3 db, G termékből 10 db stb van már csak (tehát hogy termékekként állítható legyen az üzemeltető felé, hogy hamarosan kifogy)

    2) legjobb (értem ez alatt, hogy leggyorsabban lehet módosítani az attribútumait) termékkezelő, aminek a legfontosabb funkciója az lenne, hogy kiválasztható lehessen egy terméknél, hogy melyik kategóriákban jelenjen meg

    3) a boltot duplázni kéne, ezzel együtt választhatóvá kéne tenni, hogy bizonyos termékek ne jelenjenek meg mind a két helyen.

    ezekre van megoldás? (ezek egyébként csak egy része a kéréseknek, de ezekkel nem igazán tudok most így elsőre mit kezdeni. Ha valaki tud ajánlani ezekre modulokat, akkor az integrálással szerintem már nem okozna gondot.

    Ha ezek közül valamelyik megoldhatatlan, akkor az is segítség, ha kimondja valaki és akkor visszamondom :(

    köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák