Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marsy51
aktív tag
válasz deviance1976 #11601 üzenetére
Küld el privátban mindkét index.php fájlt és összehasonlítom Neked.
Marsy51 ("The truth is out there") osCommerce - Magyarország http://www.oscommerce-extra.hu
-
DiabloCorsa
őstag
válasz deviance1976 #11601 üzenetére
deviance1976
A listing sql sorokba bizonyára beszúrták a p.product_date_added szót és alattuk az order by után is ennek kell lennie.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
VéLacc
csendes tag
most vagy hülyeséget kérdeztem vagy nincs ilyen modul?
-
deviance1976
tag
válasz DiabloCorsa #11604 üzenetére
Próbáltam értelmezni amit írtál, meg is csináltam, de nem jött össze a dolog.
Ha ezt az oldalt megnézed link, akkor ebben a felsorolásban szeretném, ha nem abc sorrendben listázná ki a termékeket, hanem időrendben, tehát mindig a legfrissebb legyen felül.... -
VéLacc
csendes tag
köszöntem!
huh, hát így elsőre fogalmam sincs hogy kell beállítani a dolgokat, azt a bizonyos ini-t
de azért szenvedek vele hátha vmi összejön :S -
moat26
tag
válasz deviance1976 #11609 üzenetére
Az mit jelent, hogy nem jött össze? Pedig annak úgy kell működnie. Azokban a sorokban, ahol ezt találod (4x)
$listing_sql = "select " . $select_column_list .
beilleszted mondjuk a
p.products_id,
után a következőt:
p.products_date_added,
Ezután pedig ezt:
$listing_sql .= " order by pd.products_name";
lecseréled erre:
$listing_sql .= " order by p.products_date_added desc";
Működnie kell elvileg
-
vakondka
őstag
válasz deviance1976 #11609 üzenetére
Egyetlen módosítást kell elvégezned.
EZt megkeresed:
if ( (!isset($HTTP_GET_VARS['sort'])) || (!ereg('^[1-8][ad]$', $HTTP_GET_VARS['sort'])) || (substr($HTTP_GET_VARS['sort'], 0, 1) > sizeof($column_list)) ) {
for ($i=0, $n=sizeof($column_list); $i<$n; $i++) {
if ($column_list[$i] == 'PRODUCT_LIST_NAME') {
$HTTP_GET_VARS['sort'] = $i+1 . 'a';
$listing_sql .= " order by pd.products_name";
break;
}
}És erre lecseréled:
if ( (!isset($HTTP_GET_VARS['sort'])) || (!ereg('[1-8][ad]', $HTTP_GET_VARS['sort'])) || (substr($HTTP_GET_VARS['sort'],0, 1) >
sizeof($column_list)) ) {
for ($i=0, $n=sizeof($column_list); $i<$n; $i++) {
if ($column_list[$i] == 'PRODUCT_LIST_IMAGE') {
$HTTP_GET_VARS['sort'] = $i+1 . 'a';
$listing_sql .= " order by p.products_date_added desc ,pd.products_name asc";
break;
}
}Így először dátum szerint csökkenő, majd az eredmény abc szerint növekvő sorrendbe teszi.
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Maximx
tag
Sziasztok!
Feltettem egy Manual Ordar Makert ami localhoston okés, de feltöltve amikor terméket szeretnék hozzáadni ezt írja ki:
Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /admin/edit_orders.php on line 423
Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /admin/edit_orders.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /admin/edit_orders.php:423) in /admin/includes/functions/general.php on line 22
hol rontottan el?
-
Maximx
tag
Sziasztok!
eljutottam odáig, hogy már nem azt ahibát írja ki hanem ezt:
1054 - Unknown column 'customers_group_id' in 'field list'
SELECT customers_group_id FROM customers WHERE customers_id="37"
és rögziti a rendelést, de nulla termékkel
erre van valami ötletetek?
-
vakondka
őstag
válasz Maximx #11615 üzenetére
Van ilyen vevő csoport bővítményed ?
Mert ha van akkkor nem jól van telepítve, nincs létrehozva egy fontos mező (customers_group_id), azt hiányolja a hibaüzenet.Ha nincs ilyen bővítményed, akkor simán töröld ki az sql parancsból ezt a hivatkozást.
-
aldor
csendes tag
Sziasztok,
Van egy ötletem, de eddig nem jöttem rá a megoldásra (értsd. nem találtam rá), és nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Van egy ötletem, de eddig nem jöttem rá a megoldásra (értsd. nem találtam rá), és nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Az jutott eszembe, hogy karácsony közeledtével árulni kellene a webáruházban ajándékutalványt, amit nálam a webáruházban tudna beváltani (bárki, aki ismeri az utalvány kódját, tehát ajándék ötletnek sem rossz). Ez azonban nem olyan egyszerű, ezért a véleményeteket, segítségeteket szeretném kérni:
Kupon akcióhoz, árkedvezményhez ezt a bővítményt tettem fel:http://addons.oscommerce.com/info/5743
Nagyon jó kis bővítmény, de vannak korlátai.
Az elképzelésem az, hogy termékként felviszek két-három féle névértékű utalványt (pl. 1000ft, 5000ft, 10000ft, de lehet olyat is, hogy a vásárló adhassa meg az értéket). Amikor egy ilyet rendel az illető, létrehozok neki egy kódot, ezt a kódot rögzítem a fenti bővítmény admin felületén, hozzárendelem az értéket. Kinyomtatom az utalványt, rajta a személyreszabott kóddal, és postán, utánvéttel elküldöm (az utánvét összege az ajándékutalvány értéke). Amikor pedig valaki be akarja váltani, csak kosárba rakja a termékeket, és fizetéskor megadja az utalvány kódját, és csak a különbözetet kell kifizetnie.
Ezzel eddig nem is lenne gond, de:
- mi van akkor, ha egy 10 000 forintos utalvánnyal csak 3000 forintért akar vásárolni? Erre - a hagyományos bolti ajándékutalványhoz hasonlóan lehet az a szabály, hogy bocs, de nem tudunk visszaadni.
- akkor viszont vesz 10 db 1000 forintos utalványt.
Na itt jön az én gondom. Mert ezzel az a legfőbb probléma, hogy amikor valaki rendel, akkor checkout-nál csak egy mezőbe lehet bevinni a kuponkódokat, tehát nem tud felvinni pl. 4 kuponkódot. Azaz hiába van neki 10 db 1000 forintos ajándékutalványa, vásárlásonként csak egyet tudna felhasználni.
Szóval ez az én nagy problémám, és eddig nem találtam megfelelő bővítményt.
Szerintetek meg lehet egyszerűen oldani azt, hogy checkout_payment oldalon több kuponkódot lehessen megadni, és vizsgálja, hogy a kuponkódokhoz tartozó értékek összege nem haladhatja meg a teljes végösszeget?Előre is köszi, ha foglalkoztok vele, és bocs, ha egy kicsit körülményesen írtam volna le...
[ Szerkesztve ]
www.zenemania.com - mert kell a jó zene!
-
moat26
tag
válasz deviance1976 #11614 üzenetére
szívesen!
-
vakondka
őstag
válasz Maximx #11617 üzenetére
Te írtad, hogy van egy ilyen sor:
SELECT customers_group_id FROM customers WHERE customers_id="37"
de nálad nincs ilyen bővítmény amihez ez kellene, ugye ?
Először is keresd meg ezt a sort, hogy néz ki elejétől végéig, mert így látatlanban nehéz tanácsot adni...
de ez a parancs keresi az adatbázisodban a customers_group_id-t a normál oscommerce-ben pedig nincs ilyen mező, ezért van a hiba.
Tehát lehet, hogy ezt a teljes sql utasítást törölni, vagy megváltoztatni kell,
mindenesetre a customers_group_id részét a parancsnak törölni kell, lehet, hogy helyette customer_id kell, de ugye így csak találgatni lehet...[ Szerkesztve ]
-
Maximx
tag
válasz vakondka #11620 üzenetére
megnéztem!
az Order Editor van feltéve és az új termék hozzáadásánál írja ezt ki:
SELECT customers_group_id FROM customers WHERE customers_id="28"
Ha viszont az adatbázist nézem nincs ilyen benne.
ha viszont futtatnám a sql parancsot
ALTER TABLE orders ADD shipping_module VARCHAR( 255 ) NULL ;
INSERT INTO configuration_group (configuration_group_id, configuration_group_title, configuration_group_description, sort_order, visible) VALUES ('72', 'Order Editor', 'Configuration options for Order Editor', 72, 1);
INSERT into configuration (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, last_modified, date_added, use_function, set_function) values ('Display the Payment Method dropdown?', 'ORDER_EDITOR_PAYMENT_DROPDOWN', 'true', 'Based on this selection Order Editor will display the payment method as a dropdown menu (true) or as an input field (false).', '72', '1', now(), now(), NULL, 'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'),');
INSERT into configuration (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, last_modified, date_added, use_function, set_function) values ('Use prices from Separate Pricing Per Customer?', 'ORDER_EDITOR_USE_SPPC', 'false', 'Leave this set to false unless SPPC is installed.', '72', '3', now(), now(), NULL, 'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'),');
INSERT into configuration (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, last_modified, date_added, use_function, set_function) values ('Allow the use of AJAX to update order information?', 'ORDER_EDITOR_USE_AJAX', 'true', 'This must be set to false if using a browser on which JavaScript is disabled or not available.', '72', '4', now(), now(), NULL, 'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'),');
INSERT into configuration (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, last_modified, date_added, use_function, set_function) values ('Select your credit card payment method', 'ORDER_EDITOR_CREDIT_CARD', 'Credit Card', 'Order Editor will display the credit card fields when this payment method is selected.', '72', '5', now(), now(), NULL, 'tep_cfg_pull_down_payment_methods(');akkor hibának ezt írja ki:
Hiba
SQL-kérés:
ALTER TABLE orders ADD shipping_module VARCHAR( 255 ) NULL ;
MySQL jelzi: Dokumentáció
#1060 - Duplicate column name 'shipping_module' -
vakondka
őstag
válasz Maximx #11621 üzenetére
Most olvastam a leírásban, hogy ezt admin felületen ki tudod kapcsolni...kell lennie egy ilyen beállításnak, hogy használod-e ezt a bővítményt...kapcsold ki és jó lesz.
Use prices from Separate Pricing Per Customer? --> false
[ Szerkesztve ]
-
Maximx
tag
válasz vakondka #11623 üzenetére
Most annyi történt, hogy kiválasztom a terméket és okélzom akkor kiírja ezt:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /admin/edit_orders.php:423) in /admin/includes/functions/general.php on line 22
és itt vége, de visszalépve a megrendelésekhez látni, hogy felvette a rendelt tételeket, tehát itt már jó!
már csak a hibaüzit kellene eltüntetni
-
DiabloCorsa
őstag
válasz deviance1976 #11614 üzenetére
deviance1976!
Pont azt írtam én is és moat is. 1 sorban kellett volna cserélned, vakondka szövegének is az utolsó sora más.VéLacc!
2 oldal tudnék írni róla, hogy melyiket tedd föl és az hogyan működik.
Az nem megy hogy ennyit írjak. Van telefonom, ha felhívsz, elmondom. Nekem is kb. fél év volt mire mindent megértettem, azóta csodásan használom, sok változtatást is írtam bele.Maximx!
Valaki publikált egy bővítményt, ami csak az ő rendszerén működött.Lehet megfejteni, mit kell rajta javítani, hogy nálad is működjön.
Ez a sor talán arra utal, hogy a bővítmény a régi MySql-hez készült, azért írja ki ezt. Van ehhez javítás az oscommerce.extra oldalon, ott a vevő oldal index.php-vel és a kereséssel fordul elő ez a hiba. Hasonló a javítás mint ott.
Order editorból sok létezik, kemény meló lesz, mire olyat találsz, ami nálad is működik.
Meg kéne nézni mi van a 423-ik sorban!!
Ezt írja a hiba üzent. Ezzel azonos függvény van a general.php 22-ik sorában.A függvény nem futhat 2x. Ez a hiba.
Bizonyára a telepítésnél feltettél valamit amit nem kelet volna, vagy a bővitmény régi verzió, amiben az a függvény még nem szerepelt a general.php-ben ezért aki írta, bele írta a saját bővítményébe.Egy angol szótár sokat segítene rajtad.
Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
vakondka
őstag
válasz VéLacc #11610 üzenetére
Szia,
Ez itt egy ajánlott beállítás:
ini fájl tartalma:
[settings]
debug = "1"
csv_upload_folder = "csv"
correct_fields_count = "1"
correct_fields_radius = "5"
products_default_status = "1"
default_category_id = "0"
auto_add_categories = "1"
import_images_urls = "1"
image_name_delimiter = "|"
allow_empty_db = "0"
decimal_point = ","
thousands_sep = "."
[csv]
delimiter = ";"
enclosure = ""
columns_headers = "category, model, name_en, name_hu, quantity, image, price, weight, description_en, description_hu, tax class, manufacturer name"
columns_headers_delimiter = ","
categories_delimiter = "|"
categories_subcat_delimiter = "."
categories_language = ""
[products]
products_model = "1"
products_image = "5"
products_price = "6"
products_quantity = "4"
products_weight = "7"
products_tax_class_id = "10"
[categories]
categories_id = "0"
[manufacturers]
manufacturers_id = "11"
[products_description]
products_name = "en:2, hu:3"
products_description = "en:8, hu:9"Hozzá való tesztfájl, pl teszt.csv tartalma:
category;model;name_en;name_hu;quantity;image;price;weight;description_en;description_hu;tax class;manufacturer name
Csocsó.Csocsó asztal;S1428;table soccer;csocsó asztalka;45;http://www.a-better-tablefootball.be/images/Garlando01.jpg;210000;120;very good table football;ez egy nagyon jó csocsó asztal;ÁFA;Garlando
Póker zseton.kellékek.Póker zseton.Legújabb zsetonok;MZPERX;Pókerová zsetonová;Póker zseton tuti;23;http://www.zseton.hu/images/g980-b.jpg;250;10;very good poker chips;nyagon jó kis póker zseton!;ÁFA;TurlandoArra figyelj, hogy az adó neve nálad lehet(biztos) hogy más, nézd meg milyen nevet adtál neki az admin felületen és e szerint módosítsd a teszt fájlt.
Sok sikert !
-
deviance1976
tag
válasz vakondka #11612 üzenetére
Szia Vakondka!
Megcsináltam amit mondtál, de volt vele egy kisebb malőr az áruházban.
Valóban dátum szerint rendezi a listát, tehát a legfrissebb feltöltés van legelöl, de ha elkezdek lapozni az oldalak közt, 1,2, 3, 4 stb..., és ha visszamegyek az 1. lapra, akkor megint ABC sorrendben rendezi.
Ez ott bukott ki, hogy egy vásárló pakolt a kosarába (egy bővítménnyel látom a kosara tartalmát) és azt vettem észre, hogy valamelyik termékből 2 db van a kosarába. Ez azért nem lehet, mert használtruháról van szó és mindegyikből csak 1 db van raktáron. És úgy van beállítva az áruház, hogy ne is engedjen többet berakni a kosárban, csak amennyi raktáron van, azaz 1 db-ot. És nagy valószínűséggel ez okozta a galibát. Csak arra leszek kíváncsi, hogy mennyit fog számolni amikor meg is rendeli a termékeket.
[ Szerkesztve ]
-
vakondka
őstag
válasz deviance1976 #11628 üzenetére
Szia,
Ezt nemigazán értem...
Ha van egy olyan bővítményed, ami csak 1-et enged betenni a kosárba, akkor hogy rakott a vevő a kosarába még egyet ? Ezek szerint mégis megengedi a bővítmény, hogy újra a kosárba tegyék a tételt, vagyis nemigazán tökéletes...
Ha nem bővítménnyel oldottad meg, hanem csak beállítással akkor azt is állíítsd be:
Maximum értékek-->Product Quantities In Shopping Cart--->1Az hogy újra ABC sorrendbe teszi elég furcsa, de nem hiszem ahogy a terméklistázónak köze lenne ahoz, hogy mennyi terméket lehet a kosárba rakni...szerintem...
-
deviance1976
tag
válasz vakondka #11629 üzenetére
Vakondka!
Én sem igazán értem, hogy ez hogyan lehetett, hogy rakhatott 2x ugyanazt a terméket amiből csak 1 darab van.
Nem egy bővítmény hanem a "Maximum értékek-->Product Quantities In Shopping Cart--->1" nél van nálam is beállítva, hogy ne lehessen többet beletenni a kosárba csak ami a raktárkészleten van.A bővítményre azt értettem, hogy van egy olyan bővítményem ahol látom a vásárló kosarát, amit még nem rendelt meg, de benne van a kosarába. És itt vettem észre, hogy bizonyos termékek 2x vannak a kosárban. Itt megnézheted, hogy mire gondolok:
De ahogy visszaállítottam az eredeti kódot az index.php -ben, belépett újra a vásárló, a kosár tartalomba a 2-esek visszaálltak 1-essé.
Próbál ki légyszi link, válassz ki egy terméket, de sehogysem tudsz berakni 2 db-ot.
Ezért is rejtély, hogy lehetett ez.
[ Szerkesztve ]
-
VéLacc
csendes tag
köszönöm, Vakondka! ;)
egyelőre úgy néz ki hogy alakul a dolog de még ügyködnöm kell vele... majd később mondom a fejleményeket, remélem azt hogy működik ;)más téma:
amikor listázzuk ki az adott kategória termékeit (ezt a includes/modules/product_listing.php produkálja ha jól sejtem), ott nekem a termékek miatt 510 pixel szélességű kép listázást kellett megadni, így pedig nem fér el az oldal sablonba a listázás (azaz az azonnali megvétel, illetve a column_right tartalmai kicsúsznak a sablonból amit szélesebbre nem vehetek mert akkor az 1024es megjelenésen nem férne ki az oldal)
és azt szeretném kérdezni, hogy megoldható hogy ezen listázáskor a column_right tartalma egyáltalán ne jelenjen meg, valamint a listázást is kellene módosítani úgy, hogy pl a termék neve a termék kép alatt van, mellette pedig pl. a "kosárba tesz" gomb és akkor az ár még kifér mellé.. de végülis teljesen lényegtelen, részletkérdés nem különösebben számít, csak a problémát kéne orvosolni ha lehetséges. például az új termékek (products_new.php) listázása simán jó.
remélem érthető a problémám és tudtok segíteni köszönöm előre is! -
vakondka
őstag
válasz deviance1976 #11630 üzenetére
Szia,
A rossz hír, hogy nekem is sikerült berakni az egyik termékből 99db-ot,
nem kellett sokszor próbálkoznom...
Elvileg jól állítottad be...de akkor miért engedi mégis...? rejtélyhttps://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
moat26
tag
válasz VéLacc #11631 üzenetére
miért "kell" 510 px szélesnek lennie a képnek? főleg a listázásnál? annak pont az a lényege, hogy egy lista, tehát minden adatból a lényeget kiszűrje, pl kis kép, rövid leírás. Innen jut a vevő a product_info oldalra, ahol minden részletes. megoldani meg lehet amit mondasz, csak nem látom az értelmét. oké, nagy képet szeretnél oda, de muszáj pont 510 pixel szélesnek lennie? a termékinfo oldalon lenne logikusabb nagyméretű képet elhelyezni
-
Belba
őstag
válasz VéLacc #11631 üzenetére
Tényleg! Miért kell 510px széles képeket kilistázni???...
Nálam ez 150px magas (én csak a magasságot állítom be), a Vevő majd rákattintva kinagyíthatja magának azt a termékfotót, ami érdekli.510px széles méretű kép elég nagy, nekem a legtöbb termékfotóm kinagyítva is kisebb!!!
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
VéLacc
csendes tag
huh, nem gondoltam hogy többen is egyből az kérdezik vissza, hogy miért ilyen széles...
hát elsősorban azért, mert ez egy szurkolói boltnak készül, ahol vannak egész kis mütyürök és vannak pólók, pulcsik stb, és miniatűr képen elégé ronda pixeles a kép + nem is nagyon dönthető el hogy mi is az, még jó hogy mellette ott a neve. itt egy pl, de ez még a jobbik eset:
[link]valamint azért kellene (és ez a legfőbb ok) mert a product_info.php megjelenésnél oltári ronda lenne a kiskép, valamint azt kérték, hogy az oldal közepén legyen úgy, hogy ahhoz az 510 pixel kell (de mondom egyébként is így szépek a képek).
igen, ezt tartatom az 1ik legnagyobb hibájának ennek a rendszernek, hogy mindenhol ugyan akkorába akarja megjeleníteni a termékek képeit (ezért pl a column_left-től ki is kapcsoltam az új,akciós termékek boxokat kapásból, de ez a legkevesebb gond) az új termékek ebben a hónapban listázás-nál meg sikerült beállítani hogy egymás alatt listázza szóval ott sem gond.
ha végülis itt ebbe a termékek listázásában lenne csak kicsi a kép, akkor úgy már végülis okés lenne.
megoldható? (ha jól értem moat26, akkor erre értetted hogy megoldható)
ötlet? köszönöm -
vakondka
őstag
válasz deviance1976 #11636 üzenetére
A kosár oldalon beírtam, hogy 99 és nyomtam egy entert
De nem mentem tovább, mert még elküldöd nekem az árutVéLacc:
Én a helyedben meghagynám így a terméklistázót és feltennék egy olyan kontribot, ami a képre kattintva beadja a nagy képet anélkül, hogy a térmék részleteit tartalmazó oldalra lépne a kedves nézelődő vásárló.
[ Szerkesztve ]
-
DiabloCorsa
őstag
válasz deviance1976 #11636 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a vásáló legördülő menüből tud mennyiséget választani.
Ez azért kellett, mert minumum 4 gumi vagy felni vásárolható.
Ha a listában csak 1 van, akkor csak 1 db-ot tud rendelni.
A mennyiség módosítást vedd ki a kosárból és nem lehet rendelni CSAk 1 db.Vagy:
van minimum rendelési bővítmény. Azt át kell írni maximumra, azzal NEM lehet többet rendelni.Próbáld ki nálam, működik. A kosárban a 4 -et írd át 1-2-3 számra és nyomj entert!
Fogod látni a ....!
[ Szerkesztve ]
-
DiabloCorsa
őstag
válasz VéLacc #11637 üzenetére
VéLacc!
Itt a listában pici a kép kattints rá, bármelyikre.
Az lehet, hogy a termék oldalon nagy legyen a kép.
Azt is lehet, hogy ilyenkor a baloldali menű ilyenkor ne látszódjon.
-
VéLacc
csendes tag
válasz DiabloCorsa #11640 üzenetére
és hogyan oldható meg?
-
vakondka
őstag
válasz VéLacc #11641 üzenetére
Ha van már valamilyen thickbox vagy lightbox nálad feltelepítve, akkor a legegyszerűbb,
mert a termék linje helyett a kép linkjét teszed be a szokásos módon, plusz a rel paramétert amit a bővítmény megkíván.
Utána ilyen szép lesz: [link] kattints a nagyítóra
Nekem nem tetszett ha a képre kell kattintani, ezért van a nagyítós megoldáshttps://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
vakondka
őstag
válasz VéLacc #11643 üzenetére
Ha itt:
tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], addslashes($product_info['products_name']), SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, '')
kihagyod a 2 utolsó paramétert, akkor normál méretű lesz a kép.
tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], addslashes($product_info['products_name']), '', '', '')
persze eltávolídhatod a linket is a popup-hoz, mert akkor annak már nincs is értelme
-
VéLacc
csendes tag
válasz DiabloCorsa #11644 üzenetére
válasz is!
-
DiabloCorsa
őstag
aldor!
Szia!
Több féle kedvezmény rendszert ismerek, telepíttettem már de kuponost még nem.
Ismerek mennyiségi kedvezmény rendszert amikor egy termékből több darab vásárlása esetén kedvezőbb az ár. Ismerek pont gyűjtő rendszert melyben a vásárlással gyűjtött pontok a későbbi vásárlásnál beválthatók, jóváírhatok. Ismerek személyeknek adható kedvezmény rendszert, bizonyos vagy valamennyi termék árából x% árengedménnyel.Kuponost még nem kért senki. Ha neked erre van szükséged, írd meg milyen bővítmény telepítettél, mellyel nem boldogulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest