Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz Penge_4 #8219 üzenetére

    "De akkor legyen valami a bal oldalon is. Vagy kerekítsék le a csík sarkát, hogy ne keltsen olyan hatást, mintha végigmentek volna a kijelzőn egy radírral."

    Mondtam már, hogy az IE8-ban is ugyanígy jelenik meg. Ne akard már a Google sarát is ráverni az Operára...

    "Menned kell valahova. Áll a parkolóban egy BMW, van benne GPS, légkondi, minden extra, csak éppen 3 db kerékkel és egy Suzuki négy kerékkel. Az emberek többsége az utóbbit fogja választani."

    Az Operának mindig is voltak sajnos problémái az oldalakkal. Én úgy látom, hogy most van a legkevesebb. Bár kétségtelenül bosszantó, ha 1-2 nagyon népszerű oldalnál találkozunk bugokkal, ahogy én is néha, de nem igazán volt még olyan, amin ne tudtam volna átlépni (ha mégis, akkor Open with...), tehát nem gondolom, hogy annyira súlyos volna a helyzet, mint azt sokan hirdetik. A példára visszatérve, a BMW-nek is négy kereke van, legfeljebb a kényes felnik miatt nem tudsz vele felállni a járdára...

    "A gyors JS motor ma már nem kiváltság, hanem szükség."

    Szükség mihez? A szintetikus teszteken komoly elmaradása van, és egyes valós honlapokon is lassabb ugyan, de messze nem annyira. Nem is beszélve arról, hogy sok téren meg gyorsabb (pl. UI). Szóval ez egy hiányosság, de ez sem drasztikus, ráadásul már úton a megoldás.

    "Mellesleg az Opera jelentette be először a hardveres gyorsítást. Szerinted nem lett volna innovatív, ha elsőként is csinálja meg?"

    Az Opera megoldása nekem elég komplexnek tűnik, annál mindenképpen, mintsem 1-2 Cairo utasítást egy-az-egyben átfordítani Win7 és DX10 specifikus utasításokra. A másik, hogy ki csinált ilyet? Senki! Akkor miből gondolod, hogy nem az Opera lesz az első?

    "Szóval nem lett volna okuk félni, ha 2 év múlva csinálják meg, akkor sem előzte volna meg őket senki."

    Igen, akkor meg a többiek n+1. népszerű agymenését kellene pótolniuk. Most is van lemaradás, részben hype-olt, részben célszerű dolgok, mint pl. webszeletek, egy fül, egy processz, privát böngészés. Azt kellene látni, hogy 4 másik böngésző van, és csak 1 Opera. Ezen az elven mindig a másikakat majmolná csupán. Nyilván ha mindenki egy ügyön dolgozik, akkor hamarabb végeznek. De szerintem nem is baj, ha egy dologgal csak egy kisebb csoport foglalkozik, és mindent akkor hoznak ki, amikor aktuális és már a megfelelő állapotban van.

    "Pontosan látják a felhasználási statisztikából, hogy hányan használnak azonosítókat. Nem túl sokan."

    Ők látják, te nem. Akkor miért mondod, hogy nem sokan? :P

    [ Szerkesztve ]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák