Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz cousin333 #8136 üzenetére

    Írtam, 9.64-ről. Oké, hogy megváltozik a neve, de a régi könyvjelzők attól még lehetnek "logikusak", így érthetetlen, miért nem importálja - és UGYANABBA a könyvtárba telepítettem. Tehát ez sem lehetett gond. Bug? Egy végleges 10.10-es verziónál? Gáz.

    "Szerintem érdemes használni az Opera Link-et, ott nincs ilyen jellegű gond ."
    HASZNÁLOM az Opera Link-et, de átmenetileg letiltottam (ezt is írtam), félvén attól, hogy esetleg úgy szinkronizálja az ÚJONNAN telepített verzióval a könyvjelzőket, hogy azokat kitörli - ahogyan elvileg ha kitörlök valami könyvjelzőt, akkor az Opera Link-ről is törlődik.
    Ezért paráztam ezen...

    Alapból NEM VOLTAK alapértelmezett könyvjelzők, egy darab sem.
    Most engedélyeztem ismét az Opera Linket, mint itt látható, a megfelelő módon, könyvjelzőkkel együtt, hátha most megjavul, de SEMMI változás, ugyanúgy nincs könyvjelzőm, egy darab se.
    A My Opera oldalra bejelentkeztem, a könyvjelzőim láthatók, tehát megvannak az online felületen, mégse hajlandó a könyvjelzőket fogadni.
    Mi a franc ez?

    Most ha minden igaz, a régi opera6.adr fájlt nézegetem, és vannak benne kedvencek, de nem tudom biztosra, hogy pontosan azok, amik az Opera Link-nél is, ezért még nem akarom importálni a fájlt, nehogy gáz legyen - elvileg az Opera Linknél minden új könyvjelzőm fent van, ha minden igaz.

    LÉNYEG: miért nem akarja az újonnan telepített 10.10-es Opera "látni" az Opera Linken tárolt könyvjelzőimet? A beállítások elvileg megfelelőek, és a kapcsolattal sincs baj, a bal alsó sarokban ott van a zöld kis ikon. Zöld ikon

    (#8134) Hunter2: igaz, ezt nem írtam, XP-t használok.

    _______________

    Szerk.:

    Egyéb:
    Még csak most fedeztem fel, hogy Gmailnél azért igencsak vannak sebességbeli és egyéb problémák is Opera használatakor. (Mostanában kattantam rá a Gmail használatára, már használok NEM használok levelezőklienst. :))
    Sebességbeli probléma: néha a leveleket igen lassan tölti be Chrome-hoz képest (igen, az is igaz, hogy a Chrome amúgy is brutálisan gyors), meg pl. ha a "Címkék" vagy az "Áthelyezés ide" menüpontra rámegyek, akkor van, hogy két másodpercig vár, míg megnyitja azt a nyomorult menüt.
    Egyéb probléma: chat-ablakok használata esetén, ha mondjuk 2 percig nem írok semmit az adott személynek, akkor ha ugyanoda visszakattintok, akkor már olyan, mintha az a kis chatablak ott se lenne, egyszerűen a hátterében lévő linkre/gombra/egyéb elemre kattintok rá, mintha azt a javascripttel előhívott ablakot figyelmen kívül hagyná.
    Rohadt idegesítő, mert ilyenkor az adott személyre újból rá kell kattintanom, hogy újból érzékelje a chatablakot, ilyenkor ugyanonnan folytatja...de ez azért igen zavaró.
    Emiatt Gmailre inkább Chrome-ot vagyok kénytelen használni.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák