Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #6093 üzenetére

    Ja, elfelejtettem, 1.0-ban még nincs benne ez a fícsör, csak a 2.0-ban.

    nyilván ha Ctrl+Tab-ot nyomok, akkor balról jobbra halad, ha Ctrl+Shift+Tab-ot, akkor jobbról balra.

    Jaa, hogy az. Én a fülbezárási irányra gondoltam. De nem kell Ctrl+Tab, ott a Ctrl+PageUp és Ctrl+PageDown, azzal kényelmesebb valamivel. De ez tényleg engem is zavart az elején, mert azt szoktam meg, hogy két tab között Ctrl+Tab-bal váltogatok, ezzel meg egymás mellé húzom és Ctrl+PageDown+PageUp

    Google Chrome-ban meg egyszerűen nincs ilyen beállítási lehetőség.

    Igen, ez nagyjából egy csomó mindenre igaz is, ezért is tértem vissza az Operához, pedig már az elején megtetszett a villámgyors indulása+működése+oldalbetöltése, a többprocesszes tabok a taskmanager és a Google alkalmazásokkal való jó együttműködés. Adblockot, MouseGestures-t, userscripteket, egyéni billentyűkombinációkat megoldottam benne, de itt be is zárult a kör. Új fícsörök meg azóta nincsenek, csak olyanok, amiket Operában sem használok (pl F11), mert szeretem látni a tálcát és a sidebar-t. :)

    még véletlenül se hajlandó megjegyezni a megnyitott füleket

    csavarkulcs->Options->Restore the pages that were open last

    Múltkor megszívtam ezzel, mert véletlenül bezártam, miközben a letöltés már a felénél tartott.

    Na igen, az Operának legalább fejlett download manager-e van, ami tudja folytatni a letöltést. Bár én http-n keresztül max 10-20 megáig terjedő szoftvereket töltök le, ha nincs autoupdate-je, így nem nagyon használom ki az előnyeit. Mondjuk Chrome-ban azért durva, hogy még cache sincs. De vígasztaljon az, hogy az IE8-ban még mindig a "jó öreg" Temp-es letöltés van, vagyis egy nagyobb fájlnál először minden esetben a C-re menti, aztán átmásolja a kívánt mentési helyre.

    sokszor kell beállítani a kompatibilitási módot ("Böngésző azonosítása").
    Vagy ez a honlap "hibája"?

    Milyen oldalakon van ez? Nézz be ide és ha ilyen van, akkor jelentsd, felkerül az oldal a szégyenfalra. Én szerencsére nem látogatok olyan oldalakat, ahol ez gondot okozna. Ami nálam nem megy, az sehogysem megy. Régebben a Gmail-nél azonosítottam magam Firefoxnak, mert akkor egy csomó feature előjött (például megnyitás Docs-ban, meg a Labs is jobban működött), de már az sem működik. Ha IE-nek azonosítom magam, akkor ActiveX-et hiányol, ha FF-nek akkor a csík végénél megáll a betöltődés.

Új hozzászólás Aktív témák