Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz tordaitibi #26595 üzenetére

    Ramkezelesen tuti sokat valtoztattak mert ha a legprimitibebb weboldalon is nyomok egy visszat, akkor nem rambol hozza vissza, hanem ujratolti.
    Tapasztalatom alapján eléggé sokat képes memóriában tartani. Sokszor az, ami újratöltésnek tűnik, nem jár hálózati forgalommal, csak a saját belső memóriacache-éből szedi elő az oldalt újra, mert úgy kevesebb memóriát igényel az oldal, mint a teljes DOM struktúra megtartása.

    Valamint a billentyuzettel valo viszonya se felhotlen, neha masodpercekre kifagy beiras kozben.
    Ez nálad lesz valami egyedi nyűg.

    Es ezt az (szamomra) ujdonsagot, hogy fenntrol lehuzva ujratolt az oldalt, ezt nem lehet kikapcsolni?
    Nem lehet kikapcsolni. Valamit te csinálsz rosszul, mert még sosem sikerült véletlenül aktiválni ezt a funkciót, és ezalatt nemcsak az Operát értem, hanem több más alkalmazást is, amely képes így tartalmat frissíteni (például a Gmail is ilyen). Az ellenkezője már rendszeresen előfordul, hogy újratöltést szeretnék, de nem eléggé hosszú a mozdulat.

    Csak en szivok a Jofogassal, igy szinte lehetetlen az oldalon barmit is csinalni, ha belezoomolok akkor is hasznalhatatlan, pl. az uzenetek menube ha elfogadhato mereture nagyitom, kilometert kell legorgetni a
    valaszirashoz.

    Nem vagyok regisztrálva az oldalon, így az említett üzenetek menüt nem tudom megnézni, de FHD felbontás és 5.5" képernyőméret mellett teljesen használható a desktop nézet, nem látok semmi különöset viselkedésben egy átlagos weblaphoz képest.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák