Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz brd #16977 üzenetére

    "De ha rám hallgatsz, picit hanyagolod még a 12-es Operát, mert még izzadságszagú (számomra legalábbis)..."
    Most ez komoly? Egy JS-exceptionöket dobáló fos gányolt oldal miatt azt javasolod valakinek, hogy hanyagolja a 12-es Operát? Sok minden felróható az Operának, de azért az nem, hogy ezt a szar oldalt azért jelenítené meg rosszul, mert az Opera fejlesztői gyökerek. Annyiról van szó, hogy az oldal webfejlesztői b@sztak ügyelni arra, hogy az oldaluk normálisan működjön. Ha belenézel a forráskódba, egyéb csodálatos dolgokat is találhatsz:
    "<b>Warning</b>: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/nardih01/public_html/robogoalkatresz.eu/index.php</b> on line <b>1187</b><br />"
    Congrats nekik, már azt is tudom, hogy az index.php 1187. sorában van egy hibás MySQL-lekérdezés. A hackelgetések alapja meg az információszerzés. Minél több információ birtokába kerülsz, annál beljebb vagy. Most ez csak egy példa volt.

    Miből gondolod, hogy egy korábbi Opera-verzióval ugyanez az oldal hibátlanul menne? Nem próbáltam, de szerintem elég rossz tipp volt.

    =========

    (#16987) M3nyus :
    érdemes lenne inkább az oldal fejlesztőinek jelezned a hibát, ahelyett, hogy böngészőt váltasz egy szarul megírt oldal miatt.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák