Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
A 7-es van fent mivel ez a hülye szervizes lebutította holott csak a tápot kéne kicserélnie hogy működjön a gép rendesen a win 10-el.
Volt nálunk Berke Ricsi is ő is nagy gamer, és mondta, hogy a táphiba lesz és az fogja vissza a videókártya teljesítményét is, gondolom akkor a progikat is, mivel össze vissza működnek hol megy hol nem kiszámíthatatlan. -
Léc
tag
Köszönöm.
Meg fogom nézni majd délután meló után.
Volt hogy feltoltam én is a bit rate-t 5-6000-ig de akkor meg nem adott streamet csak valami hibaüzenet jelent meg twitch-en mikor megnéztem telefonon hogy milyen a stream élőben. Azon gondolkodtam hogy kipróbálom a Twitch prime 7 day trialt hátha azzal jobb lesz, de akkor megpróbálom ezeket a beállításokat előtte, aztán leírom a tapasztaltakat.
Még egyszer köszi.
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
Léc
tag
Jó lett köszönöm.
Tényleg a keyframe volt a ludas.
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
Adebayor
aktív tag
köszi. bár akkor tényleg nem értem, hogy egy 16 követős embernél miért tudok változtatni, akár 480P-re is. Nekem meg van 13 követőm. nem sokkal kevesebb.
Egyébként főleg azért stream-elek, hogy öreg koromra visszanézzem Bár nyilván jó ha nézi valaki. Kicsit zavart, hogy aki nézi legalább állítani tudjon a minőségen. Hátha egy szar gépről nézné, és az már nem bírja el a 1080-at. Na mindegy. Ez van.Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
rsanya87
tag
Nekem az lenne a lényeg, hogy a stream legyen jó minőségű. Tehát ha veszek használtan egy gtx1050 2gb-os kártyát, és az nvenc new profillal 8000bittel tolom kifelé a 1060p60fps-t, ugyanaz lesz e a minősége a streamnek (a nézőknek) mintha egy 1060 6gb-al vagy 1070-1080-al csinálnám ugyanezt. Ugye nem mindegy, hogy 20k-ért veszek egy kártyát, vagy 100-ért. Ami még fontos, dedikált streampc-ről menne a stream, tehát nem azon játszom.
Remélem most már így leírtam minden infót[ Szerkesztve ]
-
-
-
Dolphine
addikt
válasz bobalazs #102 üzenetére
Szerintem azért, mert a ReLive nincs telepítve. Egyszer valamit nagyon bekavart és azóta hanyagoltam.
Ha jól értelek, akkor a 4 mag mellé teljesen felesleges terhelés az integrált VGA-t engedélyezni, inkább egy erősebb dedikált VGA-ra van szükség[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz bobalazs #111 üzenetére
Az alapszitu a következő:
Tanár vagyok. Az asztali gépen PDF látható azt görgetem (pl. érettségi feladatsor), a bal alsó sarokban webkamera (jelen esetben SJCam SJ6 Legend) kép. Eddig 30 FPS használtam a kész videóhoz, viszont a görgetés nem szép, a webcam képe viszont folyamatos, nem volt framedropp. 60FPS-nél a webcam képénél várható framedropp?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz bobalazs #117 üzenetére
Köszönöm!
A másik pedig, hogy olyan is van hogy jó a felvétel csak a visszajátszásnál a lejátszó szoftver miatt látszik rossznak! - Lehet, hogy igazad lesz. Ha Windows Playerben nézem vissza az anyagot, bárhova tekerek semmi gond, viszont, hogyha az MPC-HC-vel nézek bele a kész felvételbe és tekerek, akkor ott van egy kis szünet.
Mondjuk a vágás az a SONY Vegassal történik. Készítettem egy próbát, mindjárt megnézem, hogy milyen a végeredmény.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz bobalazs #120 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos úgy tűnik, hogy az OBS-en kívül is van egy kis csúszás, akkor ezzel együtt kell élnem valószínűleg.
Sajnos, azt nem tudom, hogy amikor PC Cam módban van a kamera, akkor van-e lehetőség bármilyen beállítás változtatására.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
steewcv65
őstag
-
-
steewcv65
őstag
válasz bobalazs #147 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam,de ez még mindig nem jó sajnos.Kép sebessége nincs 50fps-se a streamben és eléggé szétesett a kép,ami még akadozk is...Valami más megoldás,esetleg capture card?Olyasmi minőséget szeretnék mint amit látok(nem 100%ban,de legalább 70-80)#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Moho.Jojo
csendes tag
válasz bobalazs #151 üzenetére
bobalazs.
Igen. A geforce experience full. Az szép kép, és a hang is ugyan az.. De. Youtubera streamelek a héten. Heti kétszer. Kell a Streamlabs funkciói, így sajnos ezzel a programmal kell beállítást találnom.
"game capture, és full screen application vagy direkt a játék exéje beállítva "
Ezt pontosan hogy érted? -
ProNoob
tag
válasz bobalazs #155 üzenetére
Szia,
A videobeállításoknál csak a 3440x1440 felbontás 43:18 arányos kisebb változatai vannak. Valamint a felvétel forrás átméretezését nem sikerült megtalálnom. Azt honnan hozod elő?i9 14900K, ASUS ROG Maximus Z790 Apex, XPG LANCER ROG 32GB 7000MHz c32, ASUS ROG STRIX RTX 3090 OC, Lian Li O11 XL ROG, ROG Ryujin II 360 ARGB, Samsung 990 Pro, ROG THOR 1200W Platinum, LG 34GN850-B
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós kamerák
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Utolsó darab! AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2390 Ft-tól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest