Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Az obs progiba nincsen olyan hogy felfüggesztés a közvetítésben? mint az experiencében?
-
Heroes fan
őstag
Na ezzel az új kártyával már nem kell obs progi használható lett az experience.
-
Heroes fan
őstag
Ami itt volt képen az a 3 dolog elég a felvételhez gondolom, most újra be kell állítani. Az experience programot nem lehet használni valamiért. Azt írja hogy a driver nem kompatibilis az ön rendszerével.
-
Heroes fan
őstag
Egyenlőre nem tudok videózni se mert megnéztem utólag és a kép vibrált ezzel a szarral,hogy nincs videókártya.
-
Heroes fan
őstag
Mit kell beállítani, hogy ne ilyen szar legyen ezt nem is tudtam, hogy így szaggatva vette fel.
-
Heroes fan
őstag
Ezt windows 7 alatt is megy?,mert képet az nem ad azt hétszentség. Pedig be van állítva.
-
Heroes fan
őstag
Igen átállítottam a kódját így már mindjárt vette is.
-
Heroes fan
őstag
Most nem vette pedig nem volt módosítva rajta semmi.
-
Heroes fan
őstag
Nem hiszem el nem nyúlok hozzá és az experience és az obs sem veszi fel semmit fekete képernyő azt csá.
-
Heroes fan
őstag
Semmi ugyanaz nincs kép. Az experience is beszart végleg. Leszedtem a bandicamot is azzal sincs kép.
[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Újraindítottam aktiválva a windowst így talán működik majd, délután nézem meg.
-
Heroes fan
őstag
A 7-es van fent mivel ez a hülye szervizes lebutította holott csak a tápot kéne kicserélnie hogy működjön a gép rendesen a win 10-el.
Volt nálunk Berke Ricsi is ő is nagy gamer, és mondta, hogy a táphiba lesz és az fogja vissza a videókártya teljesítményét is, gondolom akkor a progikat is, mivel össze vissza működnek hol megy hol nem kiszámíthatatlan. -
Heroes fan
őstag
Ugyan olyan fos. Kép nuku.
-
Heroes fan
őstag
Rossz oldalon volt a listán azért nem vette fel XDXDXD, jajj istenem hogy mindenre oda kell figyelni milyen sorrendbe vannak.
-
Heroes fan
őstag
Így hogy csak a gamet veszi tökéletes.
-
Heroes fan
őstag
Mi történt hogy állandóan szétszedi a felvételt, gyenge jelre hívatkozva és szaggat a felvétel mint állat?
-
Heroes fan
őstag
Mit kell beállítanom még hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Warcraft III (PC, Dobozos)
- Indiana Jones and the Great Circle Kódot keresek
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Indiana Jones and the Great Circle: Premium Edition - Anywhere (Konzol és PC) - Nem RTX 40 kód!
- Eladó egy darab Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest