Új hozzászólás Aktív témák

  • Markizmark

    addikt

    válasz gban #62479 üzenetére

    Bizony hamisított, ezért is vettem én már itthoni polcról. Nyilván nem veszek 150-ért eredetit, nem vagyok diagnoszta így a pénz sem jönne vissza belőle. Otthoni bohóckodásra jó a 12ezres klón is (nem tudom amúgy ez itt mennyire tiltott téma, wareznek számít-e vagy mi), ha valami gáz van akkor ezzel nagyjából utána tudok járni mi a hiba, arra tökéletes.

    Ezek az újabb autóba való OBD2-es ELM-327 bluetooth kütyük is jók, de az F astrákkal nem működnek. Transitunkon viszont bőven tudtam telefonnal monitorozni mindent, igazából azt se tudom már mennyi mindent, de nagyon sokat. Pl turbó nyomás, EGR állás, common rail nyomás stb minden szart + hibakód olvasás, törlés. Az is volt vagy 3000Ft + Torque PRO playáruházas ára.
    Ezzel a kütyüvel jártam utána, pontosan mit is akar jelenteni az "EGR" szó amit egy cetlin kaptam a rendes szervizes kiolvasás után... Mondom kösz, azon belül még lehet 20 féle kód. Ezzel kiderítettem, hogy elektronikus a probléma, nem kapott a vezérlő visszajelzést az EGR állásáról, tehát hiába pucolgatjuk mert nem az a baja. :D

    [ Szerkesztve ]

    Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

Új hozzászólás Aktív témák