Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz tildy #5645 üzenetére

    Én csak közvetítem. Nem én irányítom. Sajnos. Tényeket közlök egy kevés saját véleménnyel. Majd ha 25-30 fok lesz hónapokig(minimum 5 hónapig), akkor a folyamatos lelkendezésem lesz túlsúlyban. Nem rajtam múlik az arány. Sajnos.

    Amúgy mondjuk a spanyol tengerpartról szemlélve, vagy a sivatagból nézve én is örülnék ha itt 5-6 hónapon keresztül fagypont alatt lenne a hőmérséklet, 2000 mm lenne a minimum csapadék, és évente alig 1-2 hét lenne a nyárias napok száma. És engem sem zavarna. Ahogy az sem zavar, hogy Szibériában -25 fok körül van a téli átlaghőmérséklet. Sőt, a Déli-sarkon meg kegyetlen hideg és 6 hónapig tartó éjszaka van. Juhéé. De ha a saját bőrömön érzem a sokkal rosszabbra fordult időjárást, meg a pénztárcámon persze, hisz napsütés nélkül manapság még kevés génkezeletlen növény terem bőségesen, pláne a millió hektárnyi belvizek alól kipislákolva. Meg nagyanyám 4-5 teherautónyi fát tüzel el a megnövekedett fűtésperiódus miatt a korábbi 15-20 év 1-2 teherautónyija helyett, (hogy csak példát mondjak), akkor miért érezzem úgy hogy valójában sokkal jobb mint korábban bármikor? A városvezetésünk impotens tehetetlensége már csak tejszínhab.
    Tudom, én vagyok a béna, hogy nem látom meg mindezekben a rosszra fordult körülményekben a jót, de én már csak ilyen pesszimista vagyok. A sz.rról nem akarom azt képzelni hogy csoki, csak azért mert hasonlít rá.

    lapozz át ha nem bírod a valóságot. lehet ignorálni, átugrani. sosem vágytam rá hogy ignoráljanak, de ha muszáj.. alapelveket nagyon remélem nem sértek (ezzel legalábbis) örülj annak hogy Neked most nagyon fenékig tejfel van, és szard le a síránkozásomat.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák