Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Integra #41001 üzenetére

    Abszolut jogos, de nem tudom hogy mondani polkorrektul, hogy meg csak ne is tunjon rasszistanak , hogy olyannal akarok beszelni, aki tud british englishul?

    Van egy mobilinternetunk, amit le akartam mondani. FElhivom reggel, de csak dumalna, hogy igy premium ugyfel vagyok ugy premium ugyfel vagyok, mondom csak le akarom mondani. A vegen mar szo szerint ordibaltam vele, hogy a fene vigye mar el, nem erdekel amit mondani akar, ne probaljon semmire ravenni, csinalja meg.
    Esmein azt mondja legkozelebb mondjam nekik, hogy tudna olyat adni aki megcsinalja amit kerek?
    Erre delutan felhiv, hogy mennyire vagyok elegedett az ugyfelszolgalattal? Mondom melyikkel,a kivel reggel beszeltem? Es o is kezdene igy premium customer, ugy, mondom neki NEM ER_DE_KEL. Aztan vegen csak kinyogte, hogy rendben van a megszuntetes. De gondolkodom egy levelen nekik, mert egy masik szamlan szamlazasi gond van, amit nem akarnak elismerni, raadasul payg szamot hordoztam szamlasba, a rendszerukben meg mindig payg-kent volt, csak azt tudnam hogy. Szoval felhuztak kegyetlenul, es egy brit se volt, akivel tudtam volna ezugyben beszelni.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák