Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz bobsys #30350 üzenetére

    Köszi az infót, merge valószínűleg van, de nagyon fura elsőre.
    Ami van itt 200 méteren belül az Culvers, Noodles, Chipotle mexican grill, Caribou coffee, Santorini, Dickey's barbecue pit. De van még vagy 30 hely a központban, most nézem nem is olyan kicsi ez a városka mint gondoltam.

    fokukac: Fel voltam szerelkezve meghívólevéllel, albérlet szerződéssel, nem volt gond, aztán mégis lekéstem a csatlakozást New York JFK-n, mert az Airfrance több mint 1 órát késett, aztán lassan jöttek le a csomagok és bezárt a csomagfeladás fél órával indulás előtt. Aztán AF-nél pultnál elküldtek, hogy menjek fel a ticketingre új jegyet intézni, mert már csak holnap lesz gép Minneapolisba. Odamentem még Deltáékhoz (Delta / AF együttműködés), hogy nem tudnak-e intézni valamit, három fekete srác volt lebzselt, na azok már jobban átérezték a problémámat, azt mondták, próbáljam meg átvinni kéziként a bőröndömet, 15 kg és volt nálam egy másik kézi. Végül át is jutottam annak árán, hogy a tusfürdőmet, fogkrémemet, aftershave-emet lenyúlták átvilágításnál, pár perccel mégis lekéstem, bezárt a bazár. Másnap reggel persze 50 percet késtünk indulásnál, mert nem bírták kideríteni, hogy most akkor hányan vagyunk a gépen, hányan kellene, hogy legyünk, és várunk-e még valakire.
    Szóval beengedtek, üzleti úton vagyok, a cégünkön keresztül business meetingelek egy nagy amerikai céggel, a többi titok. :))

    szerk: már egész jól megy az alvás, fél 6-ig ibírtam, kedden 2, szerdán 4.

    [ Szerkesztve ]

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák