Új hozzászólás Aktív témák

  • supercharley

    tag

    Jelenleg van otthon a nappaliban egy Google Home Mini készülék, amit arra használok hogy a Domo-n keresztül szóban vezéreljek vele garázskaput, világításokat, esetleg zenéket, videókat indítok vele. A jobb kihasználásra a szerény angol tudásom miatt nincs lehetőségem. A fiam viszont jól beszél angolul, neki a szobájába tervezek még egyet elhelyezni, ő jelenleg is jól "eltársalog" a nappaliban lévő Mini-vel.

    Számomra egy fontos feladata lenne a fiam szobájában lévő Google Home Mini-nek: ébressze fel a fiamat amikor én szeretném!
    Van arra mód hogy megjelöljem hogy melyik eszközön történjen az ébresztés? Van arra mód hogy ne csak szóban(a telefonomon keresztül) tudjak ilyen utasítást kiadni, hanem a telefonomon keresztül valami más módon is?

    Az egésznek az az oka, hogy 15 éves, és mindent elfelejt, nem állítja be a telefonját, nem tölti fel, stb, tehát a telefonnal ébresztés kilőve. Én szoktam minden reggel ébreszteni, de előre teljesen kiszámíthatatlan módon eljárok uszodába(amikor reggel van kedvem), így ilyenkor szükség volna arra hogy prompt be tudjak állítani egy eszközt ami majd helyettem felkelti. Ha már úgy is kerül a szobájába egy Mini, akkor jó lenne azt használni erre a feladatra(is).

Új hozzászólás Aktív témák