Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz gaborbol #66763 üzenetére

    Együttérzek a nejeddel. 3 ikeás billy polcom van tele könyvekkel, angol, magyar, kb felesben, meg pár német is azért. Mo-n is van még olyan 2-3 kartonnyi. Szerencsére arról viszonylag hamar sikerült lekattanni, hogy 1 eur-ért vegyem őket ebayen, de mocsok sok angol nyelvű klasszikus scifit, fantasyt szedtem így össze. Más kérdés, hogy ez az időszak pont egybeesett azzal, amikor én is abbahagytam a papíralapú olvasást. Szóval meg kéne tőlük szabadulni, de a szívem szakad bele. Ja, anyámnál otthon két 3x5m-es fal van fullra bepolcozva, egyiken csak könyvek, másikon vannak hanglemezek, cd-k, illetve dvd-filmek is bőven. Gondolom forintosítva egy lyukas garast nem ér a gyűjtemény, de neki az egész élete benne van (magyar-ének szakos, de tanított történelmet, művészettörténetet is).

    Egyszerűen nincs jó megoldás, nyilván előbb-utóbb menniük kell. Aztán persze jöhet addig valami összeomlás, de akkor sem a szépirodalom, a kortárs fiction, meg a bölcsészettudományok lesznek a kemény valuta...

    Amúgy a németeknél rengeteg helyen van egy-egy telefonfülke bepolcozva, ahhoz hasonló közösségi könyvtárként, mint amit említettél.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák