Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz BlacKSouL #65493 üzenetére

    Odaat is 230Ft korul van a benzin, itt 340...
    Persze, van kulonbseg, de nem olyan egetrengeto.

    Berautonak viszont egy 1.0 Focust kaptunk, illetve az ujabb autok kozott ott is sok a hybrid.

    Teny, masok a fogyasztasi szokasok, hajlamosabbak a pazarlasra, de ott sem folyik a csapbol koolaj, sok minden valtozik.

    Arrol mar nem is beszelve, hogy ezek a nagy v8 dogok am varosban esznek csak sokat, autopalyan elketyegnek 1500-as fordulaton (foleg, hogy arrafele inkabb csak 65mph a limit, a 75 ritkabb), ott nem esznek olyan sokat, 10-bol elvan.

    Tovabba erdemes latni, hogy az amerikai forgalom reszekent siman latsz 20+ eves v8 pickupokat. Persze, sokat fogyaszt, de nem esik ki belole 100k merfold utan sem a turbo (haha), sem a reszecskeszuro (muhaha), de a kettostomegu sem (azt se tudjak, mi az), se egyeb mas. Szerintem is jarjunk inkabb 10 litert fogyaszto autokkal 10 evig, mint hogy ezekre az agyonkomplikalt szarokra boritsunk evi egy millat a szervizben. Mert az alkatresz legyartasa okan sem sok erdo borult meg viragba. :)

    Ha pedig mesz egy amerikai utcan egy 6 savos ut mellett, meg fogsz lepodni: csend van. Nem kerreg se a dizel Transit (nincs), se pdtdi csippelt Golfok.

    Szoval nem biztos, hogy annyira hulyek ok, lehet, erdemes szetnezni es felkelni a fotelbol, mielott iget hirdetunk a vilagrol.

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák