Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz fokukac #55119 üzenetére

    Volt már hogy én is ordítottam a rendőrnek a telefonba, mert basztak kijönni mikor a riasztó egész éjjel és hajnalban üvöltött, de ennek ellenére nem próbáltátok még meg? Mondjuk az első szám 10. másodpercénél beszóltok, hogy szerintetek valami nagyon titkos dolog van a szomszédban, mert mindig az allah akbar kiáltás után felhangosítják a zenét hogy ne lehessen hallani amit arabul beszélnek...

    A szembe háztömbbe költözött egy család. Vagyis valakik. Néha látok nőket, néha férfiakat, néha egyszerre is. Ami rendkívül érdekes, hogy a környéken nem annyira jellemzően én csak 8-ra járok melóba, de fél8 körül még nagyon ritkán van hogy életjelet mutatnak. Másrészt amikor mutatnak, az annyi, hogy kint állnak az erkélyen és bagóznak. És ami a legérdekesebb, hogy két szoba ablakait látom. Ez egy duplaszárnyas ablak, egy duplaszárnyas erkélyajtó, még egy duplaszárnyas ablak, és egy szimpla ablak. Gyakorlatilag a délre néző fal 70%-a egy gigantikus ablak, és mivel a legfelső emelet, ezért iszonyatosan világos tud lenni ez a két szoba. Ezekből a redőnyökből még soha nem húztak fel egynél többet, az is az erkélyajtóé, és azt is csak annyira, hogy lehajolva ki tudjanak menni bagózni. Amúgy éjjel-nappal kb. vaksötétség van, vagy a villany ég. Namost hol lakhattak ezek eddig, ahol állandó sötétség volt, és nem bírják a fényt (vámpírok?) és mennyivel jobb a mesterséges lámpafény(pénzért), mint a természetes napfény(ingyen)? (Kánikulában nekünk is le van engedve, de kicsit már messze vagyunk a kánikulától) Az előző lakó felhúzta, vagyis a gurtni sincs elszakadva az összes felhúzónál. Nyilván az ő dolguk, de láthatóan rettegnek a fénytől. Az is lehet, hogy fényérzékenyek?

    Illetve azt sem értem, hogy amikor a bolt parkolójából próbálok kikanyarodni egy 2 tonnás 9 személyes busszal (nem kicsi, nem csendes, világít), és valaki megy éppen a bejárat felé gyalog, rámnéz, majd lelassít, hátat fordít, és gyakorlatilag megáll előttem úgy, hogy meg kell állnom és megvárnom, míg őszerinte neki érdemes egy lépést tennie, akkor nekem mi jusson eszembe látva, hogy szemből is várnak, mögöttem is várnak arra az egy gyökérre, aki büszke öntudatával áll az út közepén a reggeli csúcsforgalomban csak azért, mert ő leszarja. Leszar mindent és mindenkit. Aztán mikor picit megtaposom a gázt, akkor felháborodik, hogy miért akarok menni a dolgomra, mikor ő annyira kurvára ráér. És ugyanitt ez már többször előfordult, hasonlóképp. Múltkor egy nő tolta keresztben a gyerekkocsit, és mikor észrevette, hogy kanyarodok ki, és pont keresztezi az utamat, akkor direkt lelassított, és direkt oda se nézett, és olyan lassan tolta át, direkt, tüntetően, hogy azt hittem kipottyan belőle egy következő gyerek. Most mondanám, hogy egy kb. 10 gyerekes anyuka volt, de az nem pécé.

    Na ennyit a mai napi bosszantó dolgokról.

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák