Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz BlacKSouL #54782 üzenetére

    Nem az akkuról megy olyankor, hanem ha jól rémlika neve, egy kapacitort tölt, amikor fölös energiát termelne, az látja el a rendszert a megállás idejére manával. Nekem a leghihetetlenebb a start/stop rendszernél még mindig az a hihetetlenül sima és zökkenőmentes leállás-elindulás, amit tud, én korábban ahhoz szoktam, hogy indulásnál minden fogyasztó leáll, lámpa villan (Opelnél párhavonta kiég), rádió elhallgat, klíma haldoklik, és úgy általában érzed, hogy egy kicsit meghal belül az egész. Igazából amióta ilyet használok, azóta bánom, hogy a Mazdát nem a DISI benzinessel kértem, mert ahhoz már járt volna a start/stop, meg minden, ami ezzel jár.

    Egyébként nagyon hamar hozzá lehet szokni, viszont néhányszor megtréfált már, amikor a dugóban pirosnál indulásnál kiderül, hogy mégsem volt elég a kraft, és inkább mégsem tudunk elindulni, csak nyomni kéne azt a gombot megint... :DDD

    Tim: Ne vetítsd ki a perverzióidat mindenki másra, személy szerint akármilyen szakbarbárságba belementem, azért egy ram-bővítésnél, vagy HDD-cserénél jobban szerintem egyszerűen nem éri meg alkatrészeket cserélgetni egy laptopban, az meg itt már nem segít. Néhány évente egyszerűen érdemes, illetve kénytelen az ember lecserélni a gépet, és kész. Hogy az a néhány az 1-2-3-4-5, azt meg mindenki el tudja dönteni maga.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák