Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz concret_hp #51707 üzenetére

    Mikor mi bementünk, hogy lemondanánk a júpíszís internetet, mert az eddigi 6000 Ft helyett szeretnénk csak 2800-at fizetni a Diginél, akkor hápogtak, hogy na de miért akarjuk lemondani, illetve hogy találtunk jobbat? Náluk jobbat? MIUTÁN már elmondtuk a fenti információt.
    Aztán hogy gondoljuk meg magunkat, mert náluk vannak akciók most, hogy már most másik sávszélesség, meg tévével telefonnal kombinált, meg anyámkínja, és most a komplett csomagot megkapnánk az eddigi 6000-s csakinternet helyett 9000 Ft-ért, és tévé is lenne, meg telefon is, meg internet is.
    Erre közöltük, hogy eddig itt volt a lehetőségük hogy árat csökkentsenek, meg ajánlgassanak olcsóbb megoldást, nem tették, tehát jó lesz nekünk a 4000 Ft-os digis komplett csomag is, amiben kb. ugyanaz van benne.
    De hogy ők biztos tuti tudnak jobbat ajánlani, mert ne döntsünk hirtelen, meg meggondolatlaul, stb.
    Közöltük, hogy rendben, mindenféle mellébeszélés nélkül 4000 Ft-ért adjanak annyit, mint amit a Digi.
    Hát ők azt nem tudják sajnos.
    OK. Akkor mai naptól kérjük megszüntetni a szerződést. De hát miért, meg ne már, meg ne akarjunk rosszat magunknak. És olyan sértődöttek voltak, mintha ez nem egy piac lenne, egy üzleti világ.
    Kb. eddig beszélt velük anyám, én meg szar hangulatban voltam, és elkezdtem kicsit arrogánsabb, hangosabb, határozottabb, idegesebb, fenyegetőbb stílusban kommunikálni, amitől érdekes mód hirtelen kurvanagy csend lett, meg hallgatás, és úgy dolgoztak mint a kisangyal. Sikerült is 3 perc alatt lelépni tőlük papírostól mindenestől.

    Hozzáteszem valamikor még az volt, hogy bejelentettük náluk egyszer hogy duplán számláztak valamit, elismerték, majd még egy ajándékcsomagot is küldtek. De ez hamar megváltozott.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák