Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz szőröscica #49325 üzenetére

    Köszi, érdekel az is. Bár igazából nem annyira életbe vágó. Csak valószínűleg lecserélik a lízingelt VW Caravelle-t egy ilyenre, és érdekelt volna hogy milyen ez a kocsi konkrétan. Teszteket olvastam, meg videókat néztem, de azok csak felszínesek, felhasználó tudna hasznosabbat mondani.

    Így elsőre magamat vesszőzöm, mert hiába Opel, és hiába Renault, valahogy mégis a képek alapján tetszik. Nem csak a külső, hanem úgy összességében. Persze nem a kinézet a fontos egy céges dolgozókat szállító mikrobuszban, de azért mégiscsak én járok vele leginkább, habár mindenki másnak is van jogsija, de az irodista lányok már csak ilyenek :) Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.
    Az egyetlen bajom az Opellel, hogy ahogy néztem, a középső sori utasoknak nincs lábtere, és az ablak keret alatt a puszta festett fém van, tehát aki télen odateszi a könyökét, az odafagy :)
    Amúgy még nincs is lefixálva, de én várom hátha.

    (A mostani a klasszikus 'szolgálati' autó: sötétkék hosszított VW kisbusz hátul sötétített ablakokkal :) )

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák