- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz EQMontoya #48250 üzenetére
Persze, rövidebb, könnyebb, szélesebb, elvileg minden adat arról szól hogy pályaorientáltabb gépet hoztak létre, de ha ránézel, egyszerűen tucatmodel kinézete van. Illetve a mondandómban szerepelt hogy számomra, tehát személyes vélemény lenne a szösszenet.
#48249 joamilestoné: Z3 anno még be is jött, Z4 sohasem. De Black-nak van igaza, 911-ből mindegyik egytől-egyig tetszett (főleg a levegősök). Csak ugye ott az árak nem túl kedvezőek, egy rozsdás hulladék is annyiba kerül mint egy pár éves középkat. autó.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tothgera30 #48252 üzenetére
Ja, így is van, konfigoltam má' egyet mer csak. [link] Ha má' álom legyen nagy.
EQM: én nem bánom ha lefúj
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Fú melóba holnap de jó leszek mint mosott szar..
-
félisten
Ide is beirom, hatha tudja valaki:
Ha lakasvasarlas soran a szerzodesben rogzitenek egy X osszegu foglalot, amit banki atutalassal kell teljesiteni, ill. a szerzodes a foglalorol ugy nyilatkozik, hogy az adott (!) foglalo a szerzodes meghiusulasa eseten az eladonal marad vagy a vevonek ketszeresen visszajar, akkor mi tortenik, ha a vevo a foglalot el sem utalja, es igy akar elallni a szerzodestol?
while (!sleep) sheep++;
-
EQMontoya
veterán
Akkor szegény eladó rábaszott.
A foglaló tárgyát a szerződés megkötésekor át kell adni. Nem elég tehát az olyan szerződési kikötés, hogy a foglaló átadása később, a szerződésben meghatározott napon vagy a szerződésben meghatározott feltételhez kötötten fog megtörténni. Amennyiben a foglaló átadása a szerződés kötésekor nem történt meg, a foglaló kikötése érvényesen nem történt meg. A foglaló kikényszerítésére ezért eredményesen per sem indítható.
Same rules apply!
-
nagyúr
augusztus pont a legideálisabb erre a tevékenységre.
Pláne, hogy vasárnap indítjákkomolyan, itt csak idióták vannak döntéshozó pozícióban?
[egy sávosra szűkül az M7-es][ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
EQMontoya
veterán
Felhívtam fateromat, így valóban nem olyan rózsás a helyzet. Ha a szerződésben ki van kötve a foglaló, és aláírtad, hogy átutalod, akkor azt már a másik fél polgári peres úton érvényesítheti. Feltéve, ha a szerződés tényleg frankó. Szóval látatlanban nem lehet rá fekete-fehéret mondani, ügyvédnek meg köll mutatni a szerződést.
@: olvastam, teljesen agyamentek. Néha komolyan elgondolkodom, hogy a MOL szponzorálja ezeket. Utolsó g..k. Mint tavasszal, amikor vasárnap este fél pályás útlezárás és 10km dugó volt az M5-ön, mert aszfaltozzák a külső sávot. És nem, nem átterelték a belső sávot a szembe oldalra vagy a külsőt a leállóba, hanem fél pálya off.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
lenox
veterán
Nyilvan az lenne a logikus, ha lehetne perelni, mert ha az elado kozben masnak eladna es a vevo megis utalna, akkor nyilvan ketszeres penzt akarna, olyan meg nem kene legyen, hogy csak az egyik felet koti az egyezseg a masikat meg nem. De amugy ez mutatja is, hogy ilyet nem kell csinalni, hanem szepen hagyomanyosan alairassal egyidoben le kell szepen rakni a penzt az asztalra.
-
NoLF
veterán
vicces, mennyire fogalmatlan emberunk a vezeteshez. uresben gurulas, allo kereknel kormanytekeres, altalanos valtasi problemak, van itt minden. barcsak elfernek egy s2kban es megmutatnam egyeseknek...
ja, ott log a soshinoya wakaba a belso tukorrol, nem szoltam semmit, tanulovezeto..
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #48272 üzenetére
hogy ertelmetlen. alapjaraton fogyaszt a motor uzemanyagot, motorfekkel nem. a motorfek fekerot produkal, kevesbe hasznalod a tarcsat-betetet. ha veletlen ismet gyorsitani kell, csak ralepsz a gazra, nem kell valtogatni, etc...
-
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
válasz concret_hp #48274 üzenetére
Ezt persze csak az okosabb, injektorosok tudják, a régebbiek (karbisok) nem.
Same rules apply!
-
nagyúr
No offense, de igenis van, amikor van jogosultsága az üresben gurulásnak, pont amiatt, mert a motorfék fékez. Ha pl. látom, hogy piros a lámpa, de el szeretnék gurulni addig, akkor miért használnák motorféket?
Szóval jó dolog a motorfék, használom is elég sokat (ezért vannak rohadt jó fogyasztási értékeim hegyekben), de azért nem mindig lehet használni.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
mmdms
addikt
Na mindenkinek ÁLLJ!!!
Hovalett a söröm?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
FehérHolló
veterán
Az OFF az új ON topic, mint régen?
Vagy mi történt?Mindegy.
A Szabadság tér 1000 méter sugarú környezetében tudtok olyan hangulatos éttermet ajánlani randira, ahol egy főétel megáll 4k alatt?
Skynet is real. It's called Google.
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #48280 üzenetére
visszafújja a madarat a szél?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
BlacKSouL
addikt
Ahogy a cikk is írja, helyzete válogatja, hogy mi a jó megoldás. Adott távon lassulva gurulni, vagy kigurulva lassulni. Sebesség, emelkedő/lejtő és távolságfüggő. Intelligens sofőr kell hozzá, és nem lesz fogyasztásbaszósság. Adott pillanatban a legjobb, optimális megoldás megtalálása. Aki kicsit is ésszerűen gondolkodik, az úgy is így csinálja. Aki meg leszarom minden ilyen téren, az meg úgyis gáz-fék üzemmódban megy padló.
Mindazonáltal asszem én is ésszel vezethetek, ha a fogyasztás igen kellemes, és a gyári fékbetéteim bőven jó állapotúak 117 000 km után is. A tárcsát meghullámoztattam már sajnos, de vállasodás, kopás nincs. Már 2 szerviznél akarták cserélni, de mikor meglátták (a betéteket), mondták, hogy látják, hogy már cserélve volt, és elég vastagok. Ja, de nem voltak cserélve. Tényleg.Albínóvarnyú! Heejj!
-
bobsys
veterán
At lehet szokni a kevesebb alvasra? Jelenleg 8 orat alszom ejszaka, van valami modszer, hogy ezt lecsokkentsem 6 orara es kozben ne legyek bamba a kialvatlansagtol masnap?
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz bobsys #48285 üzenetére
Én nem tudom, én hónapok óta 6 vagy kevesebb órát alszom, mi a módszer, hogy megnöveljem 8 órára?
Amúgy típusfüggő. Én szeretek éjszakázni, de kelni meg muszáj. Viszont ha korán fekszem, 1-2 órát forgok csak.
Reggel 9-ig mosott kaka vagyok, aztán délután fél 2-ig pörgés, utána 1 óra kóma, aztán fél 4-től megint pörgés este 11-ig.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
szőröscica
addikt
válasz EQMontoya #48246 üzenetére
Ma este inkább BMW-re spórolok!
Holnap indulok nyaralni, válogatom a zenéket, és beugrott, hogy milyen jó is volt azzal megjárni Dél-Spanyolországot többször is, a 3 literes hathengeres biztosította kellemes nyugalommal, a csenddel, remek útfekvéssel, mélyen, rendes sportüléssel, nem kakasülő+hokedli feelinggel mint a ma divatos kocsikban... A világ legtermészetesebb dolga volt vele 150-re rögzíteni a tempomatot és letekerni 3500km-t, még azt is imádtam benne, hogy nagyobb országhatárokat átszelve navigációs cd-t kellett benne cserélni, mert még nem dvd-s volt.
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #48288 üzenetére
Ismerős érzés, amikor teljesen nyugodtan gurulgat az ember, mert megvan a megbízhatóság és a kényelmes erotartalek.
Jó utat, igyatok jó spanyol borokat!Same rules apply!
-
bobsys
veterán
Teljesen jol alszom azt a 8orat, nincs azzal baj es a tobb alvas is megzavar masnap, tehat hetvegen is reggel 6kor keles van meg este 10 - 10:30 kozotti elalvas. Csak gondoltam hatha van valami modszer megvaltoztatni az idotartamot.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Viszlát
addikt
válasz bobsys #48294 üzenetére
Ugy ertettem, hogy egy masodik gyerkoc megoldana a kevesebb alvas kerdeset.
Sajat tapasztalatbol amugy csak annyit tudok mondani, hogy a fizikalisan aktiv eletmod egeszen megvaltoztatja az alvast is, eleg a kevesebb is. Mondjuk nalam a 6 ora a normal, de egy kis rendszeres mozgas mellett 4-4.5 oranyi alvassal bo fel evig teljesen jol elvoltam, nem befolyasolta a szellemi teljesitokepessegemet. Az persze mas kerdes, hogy okos emberek szerint hosszutavon ez rendkivul rombolo hatassal van a szervezetre nezve, szoval sokaig nem erdemes mokazni vele.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
EQMontoya
veterán
Jó kis hideg rozéfröccs...
Same rules apply!
-
NoLF
veterán
válasz EQMontoya #48299 üzenetére
Egeszseg! Bocsi de kicsit faradt voltam es kb 36 oraja nem ettem semmit, jovo heten kicsit kozlekenyebb leszek! persze hazaertem 1re, beszeltem anyamekkal 1 orat es azota eddig ment a palinka-sor kombo haverral... Akivel elvileg delben megyunk strandra. Na o nem biztos, de en tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest