Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Gebriel #42088 üzenetére

    Ezért az 5000.-ft kapsz közel 3 napot pluszba amit nem utazással kell eltöltened

    Igen, csak az a három nap ma is megvan pluszba ráadásul tök ingyen csak éppen az állam elveszi az emberektől mert csak. Bazdmeg építsenek két stadionnal kevesebbet és megvan a vágyott 30milliárd. Tököm ki van már tényleg, hogy az ország írd és mond harmada a szegénységi küszöb alatt a negyede a létminimum alatt túlél nincs munkája nincs pénze romokban az önbecsülése romlik az egészsége. Nincs pénze, hogy egészséges tartalmas kajákat fogyasszon, több ezer gyerekek üres gyomorral ül be nap mint nap az iskolapadba az idősek meg a kaja-rezsi-gyógyszer trióból tetszés szerint választhatnak kettőt mert az egy élet munkája után kapott nyugdíjból mindháromra együtt rendszerint nem futja. És ezeknek a tisztességgel megőszült embereknek az jut hogy a hozzátartozói kaparják el mert közmunkából lehetetlen kifizetni egy alsó hangon is két kilós alap temetést. Itt tart most Magyarország. Bármilyen területet megnézel mindenhol gebasz van, ebben az országban semmi nem működik lásd. pl egészségügy. És az embert jogosan kapja el a lincshangulat amikor munkahelyteremtő beruházások helyett tízmilliárdokért gombamód szaporodnak a stadionok (ahová egyébként a kutya sem teszi be a lábát) mert azok aztán kurvára nagyon kellenek pont itt és pont most jelen gazdasági helyzetben.
    Néha rendesen az az érzésem mint ha a jelenlegi vezetés ezekkel a húzásokkal az emberek tűrőképességének a határát tesztelné és direkt arra játszana hogyan tud még inkább kibaszni a kispolgárral (lásd. internet adó).

    szerk: nem az újabb adó ellen van kifogásom mert évente az az ötezer forint rosszabb helyre is elmegy bárkinél hanem az ilyen arcátlanul beszedett sarcok állami elköltése ellen mert tudom, hogy az "állam" rossz gazdaként a seggére ver és valami halál felesleges látszatberuházás fog belőle megvalósulni a piaci ár háromszorosáért amire majd büszkén verhetik a mellüket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák