Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
-
poffsoft
veterán
válasz AkosAkos #40801 üzenetére
van egy cikk logouton (15 év 15 modell, vagy valami ilyesmi).
az segíthet valamit[ OFF]amúgy én sem vagyok képben, ki kivel van...
megálltam am2 fx5000-nél, az egy darabig elég lesz
még[ /OFF]Hiperwolf:Nem nagyon értem eztetet, de engem a füstje csapkod, nem eszik
ja, és nyomdába' a szakdoli
Megint lehet fórumozni
/védést meg majd megoldja a rákó...../[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
Nem tudjátok mitől van hogy új gépnél akadnak a videók, néha zöld képpel indul és csak nehezen tér észhez a kép.. Grafikailag lehet gondja, mert játékok is akadnak ha közeli dolgokhoz érek
Firefox is lefagy néha, ergo a gépnek hiányzik valamiAz élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hiperwolf
tag
Ha a szoftveres hibát ki lehet zárni, akkor szerintem a chipsetnél lehet valami gáz, akár gyári hibás is lehet az alaplap.
Ha van másik olyan alaplap, amivel kompatibilis a pricesszorod, szerintem tégy egy próbát vele, és ha azzal semmi gond, garanciáztast a rossz lapot."Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
AkosAkos
aktív tag
Most lepődtem meg mennyit számít 100pixel. 1440x900-as monitor helyett most néhány napig 1366x768-ast kell használnom és esküszöm sokkal homályosabbnak látom(de még néhány nap és már Full HD-t fogok nézni. ).
-
nagyúr
Éééééésssss.... percre pontosan 8 éve a PH!-n.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Ejj, kolléga, itt nem az eltelt időtartam, hanem az időzítés volt a lényeg. Évek óta készültem rá, csak vhogy minden évben közbejött vmi. De most megvolt a pillanat!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Hiperwolf
tag
Boldog új évet!
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
F-ECT$
titán
Nézi valaki az Auction Hunters (Licitvadászok) sorozatot ÉS van valami fogalma arról, hogy ez hogy is zajlik valójában az USA-ban?
Dive ever, work never.
-
HuMarc
veterán
Sziasztok!
Egy Flash játékot keresek, amiben egy nyúllal állunk bosszút az embereken, mert elütötték a mosómedve haverunkat. A játék felülnézetes és azt hiszem, fent van Kongregate-on.
Előre is köszi a segítséget!
-
Flashback
addikt
Röhögök, röhögök
[link]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
F-ECT$
titán
Ha egy étteremben vacsorázol, és a számlában benne van a 10% felszolgálási díj, és így a végösszeg mondjuk 13.224 Ft, akkor mennyit illik adni? (Tegyük fel, hogy meg voltál elégedve.)
a) 13.224 Ft, hiszen már benne van a borravaló
b) 13.300 Ft, azaz felkerekíted 100-asra
c) 13.500 Ft, azaz felkerekíted a következő 500-zal osztható száma
d) 14.000 Ft, azaz felkerekíted 1000-re
e) 15.000 Ft, azaz ha meg vagy elégedve, akkor ugyanúgy rá lehet még dobni 10%-ot
f) egyébDive ever, work never.
-
poffsoft
veterán
válasz F-ECT$ #40819 üzenetére
Attól függ hol vagy.
Én úgy tudom, azokban az országokban, ahol benne van a szervíz, nem is ismerik a borravaló fogalmát (bár viszonylag nagyon keveset vacsoráztam még olyan országban)
Itthon a "szervízdíj"-tól függetlenül a 14k-t tippelném...
a 15k már gavalléros...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz F-ECT$ #40824 üzenetére
Nem tárgyalom meg ezt a pincérrel. Ha 13.224 Ft a számla akkor odaadok 15-öt és a többit hozza vissza. 1322 ft jattot fizetek épp neki ( pedig nem szeretem hogy nem dönthetem el, megérdemli-e vagy sem), ne akarjon már még többet. Ezt szeretem Dániában, még amikor akartunk borravalót adni ( mondtuk, értették, megköszönték) akkor is visszahoztak koronára a visszajárót.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Szipoly
tag
Sziasztok!
Ha van kedvetek és időtök, kérlek töltsétek ki ezt a szakdolgozati kérdőívet!
Köszi!
Kérdőív az internethasználatról- http://href.hu/x/j7n5 - Halk egér mod
-
HuMarc
veterán
Kossuthon megy a Közelről, és mobiltelefonokról van szó Tilos a termékmegjelenítés, ezért almás mobil van
-
AMD Power
titán
Ha így folytatjuk , jó irányban haladunk az államcsőd felé.
-
F-ECT$
titán
Ez az off topic régebben pörgött, azaz napi több száz hozzászólás is előfordult. Mitől halt be?
Dive ever, work never.
-
Hiperwolf
tag
válasz F-ECT$ #40832 üzenetére
Most inkább az ON topic pörög...
Anno megpróbáltuk kicsit feltámasztani, akkor sikerült is egy kicsit, csak kifogytam az ihletből.
Bár szerintem sokan vagyunk úgy, hogy figyeljük a témát, és ha lenne valami történés, bekapcsolódnánk."Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
qdak
addikt
hat megint kiakaszt a gyanu arnyekaban, a vegen teleg lesz neki topics
nezi most vki?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz F-ECT$ #40837 üzenetére
egesz nap forumot olvasok, tanulgatok stb, de amugy jogos, sajna csak 1 SE xperia x10 mini pro van es golyozik a szemem, amugy teljesen igazad van
otthon oszinten mondom a tv m bent porosodik a sarokban, laptopom meg eladtam, szoval most ez van
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Hiperwolf
tag
Adott egy helyzet:
Tény 1: Szeretnék venni egy 5,8"-es kínai androidos phabletet, aminek már jól utánanéztem és úgy látom, hogy nem rossz.
Az ok az, hogy minden nap bevonatozom Pestre, majd a nap végén onnan vissza, és leginkább akkor szeretnék egy nagy képernyőn internetezni, híreket olvasni, esetenként játszani, viszont ha nem muszáj, nem vinnék be egy közel 200 ezres 10"-es tabletet, mert az túl nagy is, mintsem kényelmesen használjam, meg drága is ahhoz, hogy csak emiatt bevigyem.Tény 2: A számítógépben egy NVIDIA GeForce GT 610 videokártya van, ami mindenre jó, csak játékra nem.
Ennek nagyjából tudatában voltam, mikor megvettem, mert nem is szándékoztam komolyan játszani, csak 1-1 játékkal.
Csakhogy már mégis igényem lenne egy kissé komolyabb darabra. Nem profira, csak erősebbre.A telefon cakkumpakk 60.000 Ft-ból itt van, a videokártyára inkább 40-50 ezret szánok.
Ti melyiket választanátok?[ Szerkesztve ]
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
Hiperwolf
tag
Hallottam egy weboldalról, aminek az a célja, hogy aki utazik A pontból B-be, feltölti ezt oda, és aki ugyanarra akar menni, be tud jelentkezni hozzá, és felveszi útközben.
Namost nem emlékszem ennek az oldalnak a címére.
Valaki esetleg ismeri? Meg tudnátok mondani a címét?"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
Flashback
addikt
Egyik barátom bevalotta hogy meleg. Fakk.... Úgy gondolom elég jól fogattam a hírt, de baromira furcsa. RETTENTŐEN!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
GegeWarrior
senior tag
válasz Flashback #40841 üzenetére
Bakker, én meg szombaton tudtam meg, hogy egy haverom meleg Tök durva nem tudom hova tenni a dolgot...
És számomra nem volt előzménye a dolognak, volt egy gyönyörű barátnője, azzal mondjuk szakított és azóta nem találja a helyét
Nem tudom mit tegyek, kell-e egyáltalán tennem valamit.
Szerintem addig nem is tudatom vele, hogy tudom ameddig ő el nem mondja.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Flashback
addikt
válasz GegeWarrior #40842 üzenetére
Hát gondolom "nekik" se könnyű. Bár most "nekünk" se...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
dReFiX
senior tag
Mi van akkor ha helyi internet szolgáltató kábelei átlógnak a kertem felett és engem baromi irritál ? Köteles vagyok elfogadni ?
-
Hiperwolf
tag
válasz dReFiX #40844 üzenetére
Ilyen elcseszett megoldással még nem találkoztam.
Én valószínűleg megkeresném őket, kapnának egy hetet a megoldásra, aztán ha semmit nem tesznek, levágnám, feltéve, hogy ez tényleg ennyire zavaró.
Sőt, ha nem szólnál, csak levágnád, elvileg be se mehetnének a kertedbe, szóval máshogy kéne megoldaniuk.
Ezt akkor csinálták, mikor már ott éltél?"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
Samus
addikt
Fogalmam sincs, hol kérdezzek utána, így itt teszem fel. "karbon" fóliát kezdőként (tehát ilyet még nem csináltam emberként) mennyire nehéz felrakni? Motorháztetőt kívánok bevonni vele, egy régi Swifté, tehát nem egy agyonívelt forma. Nem tartom magam egy elveszett embernek, csak erről nem sok infót találok netszerte.
Beszereltem a központit, ajtótkárpitot cseréltem, hangszórókat tettem az ajtókba, elektromos csomagtérajtó nyitást is megcsináltam, de ennek valahogy nem merek nekifogni tanácsok nélkül.
Tehát aki már csinált ilyet, adhatna pár tanácsot, vagy útbaigazítást, hogy merre kérdezősködjek. 200 mikronos "légcsatornás" fóliáról van szó. Köszönet
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Muton
addikt
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Van még hely nekem is? igazából ha van ha nem akkor is csatlakozomOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Bomba ár HP Pro X360 G3 Silver - Intel N5000 Quad I 8GB I 256GB SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i3-3GEN I 8GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 11 128gb Red, független szèp âllapotban
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest