Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz AkosAkos #40797 üzenetére
Ha az átlagfelhasználó oldaláról közelítjük meg, szerintem az AMD processzorok ár/érték arányban jobbak.
Mint azt gondolom tudod, az Intelnél most a Core i széria hódít (szervereknél pedig a Xeon), azon belül is az i3, i5 és i7 családok vannak.Az i3-asok nagyjából a mostani erősebb Athlonok szintjét hozza, i5 talán a Phenomokét, az i7-ek pedig az Opteronokkal összehasonlíthatóak.
Nemrég raktam össze egy Athlon II X4 631-es gépet, és igencsak hozza a szintet, holott került egy vagyonba.
Konkrétan Intel típusokat ajánlani én nem tudok. Volt egy i7-2600-as gépem, az a processzor tényleg alkalmas komolyabb feladatokra, ha valaki húzni akarja, annak pedig ott van az i7-2600K.
Azóta már kijött egy újabb generáció. (Sandy Bridge => Ivy Bridge)Eléggé sarkosan írtam, majd valaki biztos kijavít, de ennél jobban szerintem nem lehet összehasonlítani az Intelt az AMD-vel. Sose lehetett igazán.
Igaz, hogy Nvidia VGA-m van, de nem vagyok egy nagy gamer, kis túlzással csak arra kell, hogy legyen kép, így azokról nem sokat tudok.
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
poffsoft
veterán
válasz AkosAkos #40801 üzenetére
van egy cikk logouton (15 év 15 modell, vagy valami ilyesmi).
az segíthet valamit[ OFF]amúgy én sem vagyok képben, ki kivel van...
megálltam am2 fx5000-nél, az egy darabig elég lesz
még[ /OFF]Hiperwolf:Nem nagyon értem eztetet, de engem a füstje csapkod, nem eszik
ja, és nyomdába' a szakdoli
Megint lehet fórumozni
/védést meg majd megoldja a rákó...../[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest