Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne egy biztos nagyon láma kérdésem, :B elsősorban Tamron 17-50 (nem VC) tulajokhoz, hogy nektek mennyire kell erősen rácsavarni a napellenzőt?

    Én eddig nem foglalkoztam vele, mert elsősorban a fókusz pontosságára koncentráltam, de ma próbálgattam a napellenzőt, és az a fura nekem, hogy ugye elvileg a Tamron feliratnak és az üres körnek az optika középvonalában kéne lennie, legalábbis a netes képeken úgy láttam meg így a logikus.
    Viszont kicsivel előtte nagyon megakad, mintha vége lenne a menetnek, próbáltam kicsit nagyobb erővel továbbfordítani de nem engedett, és féltem hogy eltöröm vagy hasonló, mert a 8 nap alatt vigyázni akarok rá hogy a legkisebb használati nyoma se legyen, ha esetleg kiderül vissza kell küldeni de szerencsére úgy néz ki nem lesz gond.
    Kicsit téveszt frontfocus irányba, de körülbelül annyit tévesztését látom 2.8, ill 3.2-es rekesszel mint az IS kitobinál 5.6-nál, ráadásul gyenge fényben, szóval szerintem elfogadtató. Bár még megnézetem egy pártatlan barátommal is, neki jobb szeme van hozzá, de valószínű ok lesz. :)

    Szóval azt szeretném megkérdezni hogy nektek milyen a napellenző tényleg csak annyi hogy alapból ennyire szorul? A Canon napellenzőim sokkal könnyebben felmentek, ezért furcsa ez csak számomra.

    Bármilyen infót előre is köszi! :R :R :B

Új hozzászólás Aktív témák