- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi52
tag
válasz Tamás9x #61599 üzenetére
Szia! Attól függ, milyen célra akarod használni. Én is nézegettem már, mert a Lidl-ben, Aldi-nál többször volt maga az emelő akciós jó áron, de ezek csak 150-200 mm emelési magasságúak és inkább csak kerékcserére alkalmasak. Nem vettem végül, mert nem tudnám kihasználni.
Ha venni akarsz, akkor esetleg nagyobb emelési magasságút keress.
A teherbírásuk általában 2 - 2,5 tonna körüli, a drágább kivitelekben már túlterhelés biztonsági szelep, üres gyorsemelési mód, stb. is van, de ezek inkább ipari célra készülnek.
A márkák (Möller, Lincos, Omega, stb.) változatosak, de szerintem nagy arányban kínai termékek (apró betűkkel odaírva a Made In PRC), csak nyugati ország exportálja hozzánk.
Legjobb, ha megnézed a készüléket személyesen, hogy ki a gyártója, vagy egy gumistól megkérdezed, hogy milyen márka vált be nála. -
-
Sanyi52
tag
válasz Tamás9x #61604 üzenetére
Inkább a gyári emelőre bízd. Az adott gk.-hoz leírják az emelési pontok helyét, itt csak az a gond, hogy ha bakot akarsz mellé, illetve helyette tenni, azt hová helyezd, mivel az emelési pont már foglalt. Az én gépkocsimnál legalábbis ilyen plusz hely már nincs. A gyakorlott szerelők persze már tudják, hogy és hol lehet biztonságosan felbakolni.
-
DonThomasino
veterán
Eladó egy focis szurkolói sál. [link]
A lokál kedvezmény természetesen játszik." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
szasanyi
félisten
ELADÓ hardverek:
2 db 120mm Scythe SY1225SL12M-CJP - újszerű állapot, szürke szín, 4PIN PWM csatlakozó harisnyázott kábellel, ultra halk működés (~1000 f/min volt használva pár napot) - egyben 5k/db vagy 3k/db
1 db 120mm Fractal Design Dynamic X2 GP-12 - újszerű állapot, fekete-fehér szín, halk működés, 3PIN - 2,5k
1 db 92mm LC Power-venti új állapotú (~5 perc tesztüzem) csendes, 4PIN PWM - 1,5k
- 23" IPS 1080p monitor
- professzionális DAC és USB hangkártya.
- ITX ház, CPU hűtő -
Tamás9x
őstag
Lenne egy érdekes kérdésem. Adott 10db barát, mindenkinél androidos telefon.
szeretnénk egy közös naptárat, ahol mindenki be tudj jelölni a számára épp megfelelő időpontokat dolgokra. Mind ezt úgy, hogy mindenki a saját accountját használja.
Csaka naptárat lehet eggyesíteni? vagy minden összefűződik?
A lehető legegyszerűbben szeretnénk, mert van aki kiutazik külföldre, és csak a google acc-ot viszi magával se laptop se asztali gép.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Tamás9x
őstag
Nyíregyházán Xbox one-t hova érdemes vinni javíttatni? ahol nem kókányolják és van is gar.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Tamás9x
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek este ki is próbálom.
-
DonThomasino
veterán
Angol tanàrt tud valaki ajànlani?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
wwhy
veterán
válasz DonThomasino #61616 üzenetére
Nyíregyházán nagyon kevés angol tanár van ... angoltanár még csak -csak
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
myk74
senior tag
Sziasztok! Keresek olyan szakit, aki egy páraelszívó kivezetését és egy szellőző ventillátor helyét(100mm) szakszerűen ki tudja fúrni. Tégla és tufa falazatról lenne szó. Köszönöm.
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Tamás9x
őstag
Keresek 2db egyforma trafót!
220/12 vagy 24, vagy 48V-os kivitel kb 60-100W leválasztó trafónak.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
-
v3g374
tag
Sziasztok,
Valakinek van DisplayPort male-male kábel elfekvőben feleslegesen? Lehet 1.2 is, mert csak HD-ra kell, de ha nagyobb ver az sem baj. Esetleg ötlet hol lehet kapni?
(rendelni tudok a netről, de ha van helyben, inkább itt vennék)
[link] -
Sicér
tag
válasz DonThomasino #61616 üzenetére
Szia,
Ha még aktuális, akkor priviben keress meg pls.
Tudnék kit ajánlani. -
Misi 007
Közösségépítő
9V-os elemet hol érdemes Nyíregyen venni?
Kábel teszterbe kéne, mert természetesen lemerült amikor nagyon kellene.
A márka igazából mindegy. -
embe
nagyúr
Vagy egy használaton kívüli Sokol rádióban.... feltéve ha nem 2 db. lapos 4,5V-os elemmel lett megoldva a táp kérdés.....
-
Misi 007
Közösségépítő
Köszi srácok! Végül rendeltem egyet az Edigitalból kemény 320 Ft-ért akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
GTA5
csendes tag
Sziasztok, sürgősen kellene nekem egy 1151-es eladó processzor, ~kb ilyen Intel G4600 kategória. Kicsivel kisebb is jó, nagyobb is, akinek van, adja elő
-
tag
Eladó dolgaim:
HP Omen Gaming Red Szett (Egér + Fejhallgató + Egérpad) 12k
320gb-os sata hdd-k 3k/db
Cooler Master Elite 130 ház 6k
1tb sata hdd-k 7k/db
Arctic Freezer Liquid 240 hűtés (csak az amd-s lefogatója van meg) 10k
I5 2400 proci 7k
be quiet! Dark Rock 3 hűtés (csak inteles lefogatója van) 6k
Asus Z170-K lap 15k
Intel i5 2320 3 Ghz proci 6k
Geforce GTX750 TI 2gb vga 15k
Cooler Master hyper tx3 hűtés 3k/db
Rajintek Themis EVO hűtés 6k
Quanmax Q24 24" Full HD monitor 16k
Acer 24" Lcd monitor 15k
ASUS GRYPHON Z97 ARMOR EDITION lap 25k
Cryorig A40 Ultimate 240mm hűtés 18k
AMD FX6100 proci 8k
GeIL Evo Corsa 4GB (2x2GB) DDR3 2133MHz 3k
GIGABYTE HD 6870 GV-R687OC-1GD vga 6k
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 lap 20k
intel core i5 4460 cpu 15k
8gb ddr4 8k
Chieftec 450W táp 5k
Asus Z87 Fatality lap 18k
I3 4160 7k
Geforce GTX950 2gb 17k
Corsair VS450 táp 5k
Asus Xonar DG 6k
Cooler Master Masterbox Lite 3.1 ház 7k -
Plero
aktív tag
Eladó dolgaim:
2.5 Sata HDD WD 160GB 100/100, 861 óra üzemidő, 7755 elindulás/leállás
2.5 Sata HDD Seagate 250GB 100/100, 523 üzemidő, 5432 elindulás/leállás
2.5 Sata HDD Seagate 320GB 100/100, 479 nap üzemidő, 6058 elindulás/leállás3.5 Sata HDD Samsung 500GB/R54/16M 100/100, 268 nap üzemidő, 2690 elindulás/leállás
3.5 Sata HDD Samsung 250GB/7200rpm/16M 100/100, 516 nap üzemidő, 4806 elindulás/leállás
3.5 Sata HDD Samsung 500GB/7200rpm/16M 100/97VGA + audio -> HDMI átalakító
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
ati888
senior tag
MicroSD kártya hol van normális árban Nyíregyházán? 16 vagy 32 gb kellene, de a mediamarktban dupla áron vannak.
-
wwhy
veterán
Eladó Opel Navi 600 és Navi 900-ba való navigációs SD-kártya a legújabb, 2020-as kiadás.
12500 FtELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Tamás9x
őstag
1997 Kia Pride 1.3 benzin-gáz-hoz keresek szerelőt, tud valaki megbízható hozzáértőt?
Esik az alapjárat, és nagyon sokat eszik.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
nagyúr
Felső kategóriás gaming laptop eladó : [link] - beszámítás is van!
Asztali gépbe memória : [link] - az ára csökkent,beszámítok!
SJCAM 5000X Elite tartozékok elvihetőek! : [link][ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Keresek 120gb pendrive-ot, lehetőleg újat megvételre.
(vagy nagyobbat, de a 120-as árán -
Tamás9x
őstag
-
Tothgera30
Ármester
Alko AL-KO Silver 520BR Premium (Briggs & Stratton 190ccm) ipari önjáró fűnyíró gép eladó - 70 ezer Ft.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
embe
nagyúr
válasz Tothgera30 #61645 üzenetére
Lassan itt a szezonja.
-
Tamás9x
őstag
válasz Tothgera30 #61645 üzenetére
Ez már nem SMK Jött a robogó, megy a fűnyíró? Járóképes, már a friss szerzeményed?
"Aprilia Scarabeo"[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Tamás9x #61649 üzenetére
SMK? Slagsmålsklubben? Fűnyíró? Az már megvolt, van kettő jelenleg, egyik eladó. Eddig is kettő volt, de a rokonom megkért hogy hirdessem már meg az övét, így megtettem. Mivel főképp én cseréltem benne olajat, szűrőt (így biztosan ki lett cserélve), tulajdonosa pedig megkímélte, így jól jár vele majd az új gazdája.
A Scarabeo... ez hosszú történet (és még milyen hosszú lesz), de fogok róla írni a megfelelő topikban. Jelenleg szét van szedve, átnéztem, minden csavar, idom ép, sehol egy rozsdapötty. Hamarosan papírozása is elkezdődik. Szóval úgy érzem egész jó vétel volt, Padovából.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest