- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Urak! Tud valaki olyan helyet, ahol Habanero vagy Jalapeno (inkább az utóbbi) paprikát, vagy hasonló különlegesebb erőset lehet kapni? Persze nem az a fajta erősségű kellene, amit leszedni is csak gumikesztyűben lehet És lehetőleg őrölve vagy szárítva lenne jó, ha csak az utóbbi verzió van, az sem probléma, mert le tudom darálni itthon Spar vagy Tesco nem hiszem, hogy barát lenne, legalábbis nem emlékszem, hogy lenne ilyesféle...
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Hát nekem volt házi paprikám, a bikább kategóriából...de kb. mind elfogyott már, nagyon kevés maradt. Szeretem a csípőset, szóval ha liba, akkor legyen kövér, és megkóstolnám ezt a Jalapenot, hogy valóban olyan-e, mint amilyennek mondják (tehát csíp ezerrel, de nagyon finom is).
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
"en csak ugyhivom tiszakaradi rettenetes."
Ezen kidőltem És hogyan mérnéd? Amúgy a sógorom is szereti a csípőset, de néha annyit tesz a levesbe vagy másba, hogy ihaj...az ilyesmit szerintem értékelné."Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Teejay83
tag
Hello.
Tudna ajánlani valaki egy jó karosszériást/fényezőt a város közelében? Ja és aki nem csillagász!
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Golyo69
senior tag
Hali! Egy kis off
Van egy régi TV amit ki szeretnék dobni! /nem működik, alaplap eltört mert leesett és púpos TV /
ugye a kuka melle vagy kukába simán nem lehet.....
A kérdésem az hogy hova kell vinni? és fizetni kell azért ha én leadom?Annyit tudok hogy a temetőnél "vhol" van "vmi" Veszélyes hulladék gyűjtő cucc..de még nem voltam ott, és nemtom mi a menete ennek!
Vki volt-e már ott vagy hogy megy ez?
Előre is köszi!
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Traxx
őstag
Köszönöm neked és másoknak a tippet, asszem vendég leszek a Dózsában, már csak azért is, mert a sok jóság mellett volt belga sör is, méghozzá a ritkábbakból, amiket a városban még sehol nem láttam. Le is csaptam egy Delirium tremens-re, és a boltost megkértem, hogy ha tudnak, akkor hozzanak nekem egy Trappistes Rochefort 8-at és egy Orvalt A Rochefort-ra kapásból azt mondta, hogy volt nemrég, amin meglepődtem, mert ez az első bolt, ahol nem pislognak az ilyesféle sörök hallatán, mint pocok a lisztben
Paprikából ilyen kis chilit sikerült vennem. Elég ütős, ha ugyanolyan, mint az enyém...Volt Habanero is, de 850 környékét sajnáltam érte kiadni
-
Stylie
aktív tag
Laptop elkelt.
Keresek T-Mobilos Nokia Lumia 820-at jó állapotban, garanciával.
-
dfg54
tag
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
Golyo69
senior tag
-
Tamás9x
őstag
Van valakinek a környéken HP 2510P notija? egy aksit kellene feltölteni, az enyém nem boldogul vele sajna :S
Tölt-megáll-tölt-megállhttps://www.youtube.com/@kisstontour
-
RAVEN59
tag
Helló,van valakinek eladó AM2-es lapja, Athlon X2 6000+-os proci alá olcsón,ramok ddr2-esek 800mhz-s 2x2gb+jó táp ? Irjon.
-
myk74
senior tag
Van ilyen bárszékem:zeta
és az alján a talp résznél a forrasztás elengedte magát!Valaki meg tudja forrasztani-hegeszteni?Nincs kéz Nincs csoki!
-
nagyúr
Üdv!
Érdekel valakit egy fehér Galaxy S 4 ?
-
mgm81
aktív tag
ACER Aspire 5740G eladó.
Üdv.: mgm81
-
Teejay83
tag
Hello
Eladó pár férfi ruha, a legtöbb ÚJ Soha nem használt
Kenvelo,Nike,Angelo Litrico,O'neill
S-M-L méretben
Pulóverek,kabát,ingek,mellényekMind az enyém,de soha nem hordtam csak a helyet foglalja,aprópénzért vihető!!
Ha érdekel adok linket!
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
levi1108
aktív tag
dvd író (ide csatis, HP) 1500Ft
-
levi1108
aktív tag
Ezüst nyaklánc esetleg érdekel valakit?
Képet tudok küldeni róla.(925-ös, 52cm)
-
S.Feri
őstag
Keresek működő P4-es konfigurációt! 5.000-6.000Ft-ért!
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Madn!ght
addikt
-
Tamás9x
őstag
mSata 32GB-os SSD eladó 5000FT
Próbagar.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
RAVEN59
tag
Helló,van valakinek eladó AM2-es lapja, Athlon X2 6000+-os proci alá olcsón,ramok ddr2-esek 800mhz-s 2x2gb+jó táp ? Irjon.
-
magyar777
tag
Eladó vadiúj hörcsögketrec sok kiegészitővel 3500Ft
méretei: 40,5cm x 30cm x 37cm[ Szerkesztve ]
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
Traxx
őstag
válasz ttpityu #35884 üzenetére
2,50 volt a Víz utcán talán 8x40-es, de rossz méretet kaptam (nem a boltostól), és majd lesz egy csereköröm 10-es vagy 12-esre...
-
Stylie
aktív tag
Cuccok, csökkentek az árak:
16 GB Class 6 Micro SD kártya cserélhető 2db 8 gigásra
Sony Ericsson Xperia Arc S minden gyári tartozékával - 30K
Bluepanther ITV5 tv okosító minden gyári cuccával - 10K, Logitech K230 billentyűzettel, Genius DX7100 egérrel - 16K
14" 4x100-as acélfelni 165/70 kíváló gumikkal
-
mgm81
aktív tag
Acer Aspire 5740G jó árasítva.
Üdv.: mgm81
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Eladó egy remek kis 9600GT.
-OEM
-pontosan: Gigabyte 9600GT GV-NX96T512HP
-remek tuning potenciál
-9cm-es venti van ráfogatva, nagyon halk(idle: 40 C , load 60)6000FT
1hét próbagari
-
Slystyle
őstag
Valakinek esetleg lenne legalább 2*1Gb memóriája olcsón? Minimum 533-as, D805 mellé.
-
Pepe78
őstag
Philips LCD monitor USB-vel, 2 ms 190C1SB 19''-es C-sorozatú 1440 x 900 / 16:10 formátum
13000Ft
-
Tamás9x
őstag
Eladó LCD monitor: Belinea 17" 5000Ft
Illetve eladó billentyűzet hibás X200-as 40.000FT-ba
Aki szerdáig elviszi annak 38000FT !!![ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest