Új hozzászólás Aktív témák

  • Teszla_

    senior tag

    válasz szasanyi #26708 üzenetére

    Ez tényleg így van, amióta átköltöztek, nagyon megdrágultak. Volt olyan esetem, hogy drágábban akarták adni a cuccokat, mint amennyi az árlistájukban szerepel! Ha nem látom előtte a listát, simán átvághattak volna. A napokban meg noti memóriát kerestem, náluk a 2GB-os 4k, máshol megvettem 2,9k-ért...
    Régebben pedig az árlistán szereplő árnál legalább 10%-kal jobb árat is mondtak, és ez nem egyedi eset volt.
    Még egy utolsó eset: iPhone tok, egyik nap az egyik eladó 13-at mondott rá, másnap a másikuk már 15,9k-t. Mondtam, hogy tegnap még olcsóbb volt, így ideadta olcsóbban.

    De nem csak az árakkal van gond náluk. Idén akartam Acer netbook-ra garancia kiterjesztést kérni, +2 évet. Gari lejárta előtt mentem be ~ 1,5 hónappal, hogy rendeljenek nekem. Először mondták, hogy oké, aztán mondták, hogy nem lehet, mert vétel után x napig lehetett volna megkötni. Mondtam nekik, hogy 365 napon belül lehet megkötni, az Acer is így írja, meg ők is ezt mondták, amikor vettem. Telefonált, mondta, hogy tényleg így van, garipapírt hagyjam ott és rendezik. Eltelt majdnem 1 hónap, többször bejártam, telefonáltam, de nem tudtak semmit haladni az ügyben. Végül meguntam, elhoztam a papírokat és elmentem Miskolcra az Acer shop-ba, mert annyira kifutottam az időből, hogy postán már nem ért volna ide a garancia hosszabbítás. Így pedig csak +1 évet tudtam venni, mert a boltban nem volt + 2 éves.

    Január óta csak a tokot vettem náluk, meg érdeklődtem, de szerintem nem fektetek beléjük több bizalmat, amit sajnálok, mert régen nagyon jó bolt volt és sokat vásároltam ott.

    Sorry a hosszú hsz-ért :)

Új hozzászólás Aktív témák