- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashBird
tag
válasz BerserkGuts #10923 üzenetére
Gondoltam erre is, de amikor néztem a droppokat akkor ugyanúgy csinálta úgy hogy visszaraktam alapra de teljesen jogos a felvetésed ugyanis nem véletlen adnak gondolok annyi kakaót nekik mint amennyit gyárilag... De pl. írok egy érdekeset, ha elindítom a The Ascent gamet akkor mindennél jobban előjön a Coil Wine...
-
lo_jo
senior tag
válasz BerserkGuts #10923 üzenetére
ööö
Nem az alulfeszelés miatt dropol, azt kifejezetten szereti a 3000 széria. Az underclock esetén veszítesz "kimeneti" teljesítményt is, ha csak UV van, akkor nem. Van profilom, ami gyári órajel, csak alacsonyabb feszen, már az is jobban teljesít, mint az alap, a 0-24 használatos pedig még OC-t is kapott. Így az alap fogyasztás alatt van 5% teljesítmény pluszom bármilyen döccenés nélkül.
Valószínűleg azért dropol, mert online. Nincs két ugyanolyan session, lehet, hogy épp egy modder szarakszik, sajnos a R* online dolgaira ez jellemző. (Nem vagyok hajlandó egy R* címmel sem játszani, amíg nem kell mod ahhoz, hogy egy modder ne tudjon DDoS-olni vagy akár story módban megölni, úgyhogy a GTA V és a RDR2 is pihenőpályán van nálam, valószínűleg már örökre.) Nem véletlen, hogy nem szoktak online cuccal mérni, nincs szoftveresen ugyanaz a körülmény 2x egymás után. Ráadásul RDR Online, tényleg patchről patchre változik a minőség, néha ezer éves bugok jönnek újra elő.
FlashBird Coil whine akkor jellemző, amikor a kártya dolgozik, de nem kap elég nagy terhelést. Tipikusan menüben fps limit/v-sync nélkül, amikor nagyon megugrik az fps, de régebbi játékokkal is elő lehet hozni, sokszor elég, ha egy játékban a padlót nézed vagy beállsz egy sarokba a falhoz. Az enyém normál körülmények mellett nem csinálja, de pl. ETS2 menüben hallatszik elég szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire rx470 4gb GDDR5 256 bit 1x DVI
- Eladó modifikált R9 380X
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest