Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz HSM #8742 üzenetére

    HSM: Ezek szerint akkor te sem értetted meg a problémámat vagy csak simán elbeszélnük egymás mellett: tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy senkit nem érdekel az elavulás. Nyilván az nVnek az az érdeke minél hamarabb keljen x user-nek új nV kártyát vennie. De, engem személyesen zavar, ha megveszek közel release után egy adott generáció akkori csúcskártyáját és már fél év alatt se tudja a maximumot nyújtani. Ez az én magán problémám, sehol nem említettem, hogy ezt véleményem szerint akár az nV-t akár bármelyik gyártót zavrnia kéne mert így meg úgy... Nyilván nekik ez mindegy és nem érdekük, hogy nekem akár 1 évig is kiszolgálja az elvárásaimat x VGA.

    Azért mostanáig adott széria felsőkategóriás VGA-ja szépen kitartott 1 évig legalább, ha ennek a tendenciának ezzel vége akkor valóban még annyira sem éri meg felsőkategóriát vásárolni mint eddig.

    szasanyi #8743): Fogalmam sincs pontosan kinek is szántad ezt a comment-et de mivel elég durván általánosítasz benne ezért válaszolok rá.

    Nem az a baj, ha vkinek az átlagtól eltérő igényei vannak és/vagy (túl) sok pénze és jó dolgában nem tudja már mit csináljon. Az a gond ha folyamatosan azt sugallja, hogy csak az a jó.

    Szóval szerinted aki elvárja egy frissen kiadott GTX 980-astól, hogy maximálisan futasson játékokat legalább egy fél évig release után annak átlagon felüli igényei vannak? Kérlek fejtsd ki nekem akkor véleményed szerint mi is az átlagos? Valaki azért vesz felsőkategóriás kártyát mert x játékot szeretne maximális részletesség mellet játszani vele. A másik: szintén aki GTX 980-at vesz annak túl sok a pénze és jó dolgában nem tudja már mit csináljon? Hogy is értetted ezt? Ezek szerint elég sok az "ilyen - szerinted - romlott ember" a topicon belül. Vagy az a baj, hogy páran várjuk/tuk egy 8GB-os verziót? Ezek szerint aki arra vár az egy telhetetlen, gazdag hülyegyerek aki jó dolgába nem tudja mit csináljon?

    Én személy szerint nem akartam sehol sugallni, hogy mi a jó meg mi nem. Amennyiben ez valakinek, valamiért így jött át akkor én kérek elnézést, nem volt célom bármit is ész nélkül promótálni...

    "Sajnos a fórumok erre nagyon alkalmasak és attól, hogy ez nem mindenkit sarkall eszetlen döntésekre, időnként lehet irritáló. Persze az emberi hülyeség és a világegyetem végtelensége között szerintem is van némi összefüggés, aminek a gyártók és forgalmazók ez esetben nagyon örülnek. ;)"

    Megint csak indirekt módon lehülyézel x embert akinek részben más a véleménye mint a Tied. Milyen jogon is? Megint csak aki 980-ast vesz netán még vár is egy 8GB-s verzióra az egy agyatlan idióta? A fórumok arra is kivállóak, hogy időnként egyes emberek részben indokolatlanul eljtszák a nagy bölcset és osszák az észt. ;)

    Nem akarok/tam vitát indítani de az alaptala/értelmetlen általáosítást sem fogom hagyni. Imádom amikor emberek nagy áltaálnosságban odaszúrnak valamit nagy bölcsességként amivel aztán indirekt módon hülyéznek másokat... Mert itt kb. erről van szó. Félre értés ne essék elsősorban nem magam miatt írom ezt mert magasról teszek rá ki mit gondol. :)

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák