Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz katt777 #7970 üzenetére

    Kicsit kötekedőre fogom, tekintve a félisten rangot:)

    "de a jobb minőségű alkatrészekkel gyártottaknál nincs." - ez nem így van, tökéletes, prémium alkatrészek is zenélnek, ha a sajátfrekvenciájukon piszkáljuk őket:) VGA-téren a tücsök sajnos gyakori állatfaj. Sajnos a 970-nél ez elég gyakori, gyártófüggetlen jelenség. Az erősebb alkatrészeket tartalmazó tuningkarik is rendre nyávognak - legyen az EVGA, Giga, MSI, Asus, Zotac, stb. Személyszerint egy Giga G1-be futottam bele, ami élményindex alatt éles hangon cincog, 100FPS fölött diablo-ban meg halkan zümmög.

    "ref. kari csak Agliában elérhető" - ez így ebben a formában nem igaz. Több gyártó is épít a referencianyákra, pl EVGA - mégis cincognak a kártyáik. Amiről hallottál az egy ref 980-as NYÁK-kal szerelt 970-es kariféleség, amire garanciát vállalnak, hogy nem cicereg.

    Az alapból halk működést és jó tuningkapacitást megkapod az Asustól (strix), MSI-től (Gaming), Galax-tól (HoF), Gigabyte-tól (G1). Nekem ezutóbbi vált be, szuperjó a hűtése, teszt alatt se igazán hallottam ki a ventiket és kb 1500GPU/7600VRAM szintre húztam eddig gond nélkül se a GPU se a RAM-ok se a VRM nem melegedett 70 fok fölé.

    #7973: Nekem ez van, és a mellékelt kis hegedűs pajtás ellenére nagyon megszerettem.:R Egy dologra kell a megvétele előtt odafigyelni: kb 32 centi hosszú :Y.

    #7975: Az FC blokk - pláne többesszámban SzVSz drága játékszer. Egyrészt egyedi, erősebb/tuningosabb NYÁK-okra nem csinálnak, csak refkarikhoz, másrészt ha kiszolgált a kártya, nem ér többet darabja, mint negyed kiló sárgaréz...

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák