Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz proci985 #19990 üzenetére

    Sok. :DDD Esti játék. Gyorsan visszaszámoltam ab frissítéséből: kb. 1 óra. Tüskék más programban is előfordulnak (a kisebbekre gondolok), ezek nem okoznak lagot (14ms vs. 25ms :DDD ). A komolyabb kiugrások mindig menüben, portoláskor vannak jelen. Találok egy artifactet, v. vallatok, máris kiugrik a menübe, térképnél szintén ez van.

    Amúgy, ha már erős VGA, elkezdtem a játékok felülvezérlését. SoM-ban 37-117FPS közötti lett az ingadozás (azaz működik a minőségi beállítás), de az átlag és a RAM-velhasználás maradt.

    Far Cry 4-ben viszont sikerült 3673MB-ra felvinni a RAM-használatot (bár ez lehet maga a driver is, ahogy SoM-ban is jobban belement a felső nyolcadba). Ált. azért maradt 3400 körül. Na, a képet ide teszem, mert valamiért egyik képfeltöltő oldal sem fogadja. Rios legalább csak összenyomja.

    Kisebb tüskék itt is vannak, de lejjebb vett grafikával szintén, lag nincs, FPS nem zuhan.

    Ja, rosszul használja a hardvert. Láttam már hardverzabáló játékot simán futni komoly tuninggal (pl. C3), míg hardveresen jóval igénytelenebbeket elszarva (pl. Borderlands).

    Hát nekem dual DVI-m nem volt, amikor VGA volt, DVI-re küldte, amikor DVI és HDMI, akkor HDMI-re. HD7870-nel is néztem. Lehet, azonos csatlakozóval mindkettőre küldi, mert biosból nem tudja, melyik másik. :U

    gaben88: Bios moddal leviheted, leírást itt megtalálod a topicban, én is így vittem le a GB-ét, bár az megelégedett 34%-os minimummal.

    yodamester10: Gondolom, játszani akar. NYILVÁN nem ultra grafikával.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák