Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz TTomax #11636 üzenetére

    Bizony, ahogy az IPS panelok között is. ;) A mostani Dell P2414H pl. hiába ugyanúgy 8ms g2g, mint az előző U2312HM, mégis látványosan gyorsabb.
    Nekem egyáltalán nem a színvilág a fontos, teljesen félreértesz, a legutóbbi TN-es monitorom (Samsung paneles Samsung 2233BW) színvilága teljesen pariban volt az utód IPS U2312HM-el, semmi de semmi szégyellnivalója nem volt, pár hétig használtam is őket együtt. Ugyanakkor nekem a TN panelek technológiából fakadó sajátossága, hogy akár viszonylag kis szögben is kissé eltérnek a színárnyalatok nekem nem férnek bele, idegesítenek.
    Azért is írtam, tök jó, ha valakit ez nem zavar, mert akkor vehet magának egy jóval gyorsabb monitort, mint a mai IPS-ek olyan finomságokkal, mint G-sync, ULMB, 144hz. ;)

    A Freesyncet amúgy én is várom, elvileg már itt van a nyakunkon, 2015 első negyedévre ígérték őket, ha jól emlékszem. A 4K engem teljesen hidegen hagy, felesleges akkora felbontás asztali körülményekhez, cserébe lezabálja a legerősebb hardvert is a gépben... Nyilván ez a célja is, vegyél új, méregdrága monitort, gépet, VGA-t, mindent... Hát én ebből inkább kimaradnék. :D

Új hozzászólás Aktív témák