Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Devid_81 #90797 üzenetére

    Na, itt a Q3 eredmenyek:

    Most ezt hasonlitsd ossze azzal a hiszteriaval amit itt ment hogy az Intel lehuzhatja a rolot, az AMD foldbe dongoli stb. A Client Computing ahol a Ryzen elmeletileg eli a fenykorat az ment le 5%-ot tavalyhoz kepest. Mondjuk az az a kategoria ahol a legtobb szallitasi gond is van ezert az -5% nem teljesen a Ryzen erdeme, saros abban az Intel is rendesen. Minden mas felfele ment, beleertve a Data Center-t is ahol, ahogy itt a PH!-n olvashattuk szinten veguk van mert itt az Epyc/Rome es vege a vilagnak.

    Persze nem olcso a piac megtartasa, ez meg is latszik a gross margin-on ahogy irtuk mar paran. Na meg azt is hogy hiaba a jobb termek az AMD-nel, azt szallitani is kell es meg ha tudnak is a DC piacon az hogy letezik meg nem jelent azonnal penzt. Majd valamikor jovo nyaron erdemes megint ranezni hol jar az AMD ott es hogy mennyi kihatasa volt annak az Intel-re.

    Erdekes egyebkent hogy a reszvenyesek nem doltek a kardjukba, felmentek a reszvenyarak 8%-ot es persze ez penzbe kerult a cegnek ($20mld share buyback) de tartjak a dividend szinten az atlagon es a Q4 elorejelzes is jol nez ki igy a reszvenyesek megkapjak a jutalekot es nincs miert sirni.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák