Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz aginor #4680 üzenetére

    Egyetértünk. Én már teszteltem, hogy 1.6GHz-en ki tudom hajtani a HD4870-emet, ha minden képességét maximálisan kihasználja egy program (DX10-10.1 99%, HDR98%, SM2 92%, de ez tök mindegy, annyira gyors), és akkor még nem is tudtam a 40%-kal terhelésnövelő tesszelációt tesztelni. Rögtön megkaptam, hogy hülye vagyok, de senki nem nézett utána a saját gépén, és jöttek a default 3D06 tesztek. Ennyit erről.

    adamkaa777: Nekem 3 hónapba került az 1. HD4870-em garos cseréje, mert velem is elkezdtek b.szakodni. Végül csak kaptam másik karit (már a gyárból), a cégnek meg elintéztem egy kis VPOP vizsgálatot. Nem kicsit szívtak... ;] Egyébként ott volt bios-mod, csak arról feledkeztek meg, hogy az csak az esetben garvesztő tényező, ha az okozza a meghibásodást, ott meg bizonyíthatóan nem az tette. Szóval ha a táp vágta ki a kari, akkor még bios-ra sem hivatkozhatnak, vagy persze tehetik, ha vki hagyja, de a gyártó nálam is korrekt volt, amikor már oda jutottam.

    fsb1000: A neten feltüntetett áron megrendelt terméket azon az áron kötelesek szállítani, ha már befogadták a rendelést. Sok cég szarik erre, és még az a jobb, ha - még ha jogtalanul is - visszamondják, mintha kiszállítják magasabb áron. Persze akkor is visszaküldheted + fogy. véd.

    azoli09: Csak én mondtam a Metro-t legalább 5X, ha jól rémlik, még neked is. Ha persze csak kérdezel, és nem olvasol, akkor panaszkodhatsz. :P

    banderasz77: Azért véletlenül se próbáld meg maximalizálni a graf. beállításokat! :DDD Így legalább sírhatsz. :P

    h1mpi: "Szerkesztés" gombbal is ismerkedj meg. :B

    rumkola: Hol láttál 786-os karit? :F

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák