Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
válasz Zsolty001 #966 üzenetére
Ezt a programot a cpu hidegen hagyja.
Volt aki a topikjában régi ha jól emlékszem core2duo-val tesztelt és nem maradt le eredményben a hasonlóktól.De tesztelheted letiltod affinitásokban 1-2 maggal is képes ugyan azt hozni ha jól emlékszem Ez teljesen a gpu-t teszteli azért jó program.
Viszont csak házon belül működik pl:1660 csak 1660-al
Mert ha 1660-at nézem 570-el* akkor azt kamuzná hogy ugyan az miközben megnézed játék teszteken az 570 szépen alul marad.*
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Sipoka
csendes tag
válasz Zsolty001 #966 üzenetére
PCIE 2.0 vs 3.0 miatt is bukhatsz pár pontot mások eredményéhez képest. [link] ( Nálam 2.0-ban megy, porfogónak való deszkám van...).Nekem i5 4670 mellett MSI Ventus OC van.3438 pont jön gyári órajelekkel.Ennél a kártyánál 1830 a boost clock, teszt alatt 1980-ról indul a gpu és a melegedésnek hála 1920-ig veszi vissza az órajelet.A teszt végére 65 fokig kúszott fel a hőmérséklet.Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy Ti és Ti között is akad különbség még ha nem is olyan sok.
[ Szerkesztve ]
-
Sipoka
csendes tag
válasz Zsolty001 #975 üzenetére
No a táppal sanszos, hogy nincs gond. Kellene egy másik config amibe beletehetnéd a kártyát 1 teszt erejéig.Akkor kiderülne, h a kártyával van e valami bibi, vagy esetleg a config-od ludas az alacsonyabb pontszámban.Máshogy ezt nehéz lesz kideríteni szerintem. Mindenesetre az elég csúnya, hogy nálad húzva nincs annyi pont mint nálam default-on.
[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
válasz Zsolty001 #970 üzenetére
Én a helyedben megpróbálnám egy fix órajellel is a "curve" helyett, benchmarkok elég allergiásak az ilyenekre.
(#968) BerserkGuts
Nagyon ismerős volt az a háttér, és jobban megnézve az az én egész jó eredményem az 570-nel.
"Mert ha 1660-at nézem 570-el* akkor azt kamuzná hogy ugyan az miközben megnézed játék teszteken az 570 szépen alul marad."
Megjegyezném, hogy ott csak max pontszámra mentem hwbot-on, nem a max stabil oc-ra, szóval 24/7-re nem lett volna jó az a beállítás. Egyértelmű, hogy az 1660 egy erősebb kártya.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest