Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Egy gyors kérdés: ha mindenképp vízhűtésre cserélem a gyári léghűtőt, akkor számít bármit, hogy melyik variánst veszem, vagy keressem nyugodtan a legolcsóbb kombinációt (kártya+blokk)?

    Pl. most le van árazva az EK-nál az MSI Gaming (X) kártyákra való blokk (20-30 EUR-al olcsóbb, mint a többi hasonló blokk), de a most aktívan hirdetett használt kártyák közül az MSI Founders Edition a legolcsóbb (szintúgy 5-10 a különbség). Szóval kb. ugyan ott lennék az FE és a Gaming X verziókkal. Vagy van még Palit/Gainward blokk használtan, de olyan kártya csak bontatlanul eladó drágábban, így az még picit drágább is.

    Szokott lenni bármi jellegzetes különbség tuningolhatóságban, driver vagy tweak utility kompatibilitásban, stb, vagy teljesen mindegy, és minden más a véletlen szerencsén múlik (illetve csak a gyári hűtés lehetne érdekes, ha nem dobnám el kapásból)?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák