Új hozzászólás Aktív témák

  • Sofokles

    tag

    Van egy Gigabyte GTX1060 6GB kártyám, ami meghajt egy FHD felbontású, 60 Hz-es Dell P2417H monitort DisplayPorton és egy 4K felbontású, 60 Hz-es Samsung KU6000-es tévét HDMI porton keresztül. A legújabb Windows 10 van rajta mindenféle frissítéseivel. A videokártya drivere automatikusan települt, én nem telepítettem semmit.

    És van egy problémám: ha az elsődleges Dell monitor FHD-s, 60 Hz-es képét duplikálom a tévére, akkor a GTA IV-ben (csak azon próbáltam még) a Samsung tévén screen tearing van, a Dell monitoron pedig nem. VSync be van kapcsolva. Ez mitől lehet? Ilyenkor a TV képmódosító beállításai közül szinte az összes állítható, amitől tök szép képet lehet csinálni.

    Hogyha csak a Samsung tévére küldöm ki a képet, akkor nincs rajta screen tearing, viszont nem él a TV összes képmódosító beállítása, amit sajnálok.

    Hogy tudnám elérni, hogy ne legyen screen tearing a tévén és éljen a tévé összes képmódosító beállítása? Lehetőleg a Dell monitor képét tükrözve, de ha azt mondjátok, hogy azt ne csináljam, akkor nem csinálom, de segítsetek, hogy mit csináljak. :) Driver telepítgetésnek egyébként van értelme, nem jó az a driver, amit a Windows alapból telepít?

Új hozzászólás Aktív témák