Aktív témák

  • Lirion

    addikt

    válasz negyedes #41406 üzenetére

    Ha azt akarod, hogy ne barát legyél, akkor először is felejtsd el az olyan baromságot, hogy megköszönöd neki sms-ben az estét.
    Aztán kezdj el fizikailag is gyorsan közeledni. Első randi végén már minimum a kézfogásos sétálgatásig el kéne jutni, csókkal is lehet próbálkozni már az első randin, de ne a végén, hanem a közepén. Ha első randin még nem is, de másodikon már mindenképpen meg kell próbálni és ha a harmadikon sem sikerül, akkor felejtős a lány.
    Ne legyél vele mindig kedves és udvarias. Ha vmi nem tetszik vele kapcsolatban vagy hülyeséget csinált, nyugodtan mondd meg neki. Felejtsd el a jófiú maszlagot, mert azzal soha nem lesz csajod.

    Azt meg nyugodtan a fülébe suttoghatod, hogy szívesen letepernéd és megbasznád, mint a rongyot, ha valóban így érzel. Még akár részletezheted is, hogy hova nyúlnál először, mit szednél róla, hogy csapnád a falhoz és dörzsölnéd a szerszámodat ruhán keresztül az övéhez.. Ha bejösz egy csajnak, akkor ez kibaxottul beindítja, ha meg nem jösz be, akkor úgyis mindegy. :)

Aktív témák