Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz fordfairlane #28341 üzenetére

    Értem. Ez valóban fárasztó, meg olyan mérce, aminek soha nem lehet 100%-ban megfelelni. Ráadásul valóban baromira sablonos.

    Leeza: most komolyan, itt nem arról van szó, hogyan verjük át a másikat. Hanem arról, hogy nem azért vagyunk jó fejek, hűségesek, őszinték, stb., mert a másik ezt megköveteli tőlünk. És igen, ahhoz, hogy ezt az ember valóban magától csinálja, lehet, hogy nem árt, hogy a másik nem veti alá a beszámoláskényszer nyomásának.

    És igen, vannak dolgok, amiket az ember ne mondjon el. Legyenek titkai és legyen joga a titkaihoz.

    Nem lehet mindig olyan fekete-fehéren beállítani ezt a témát, hogy 1.) az ember őszinte = minden apró részletet egyfolytában tálaljon ki magáról 2.) ha nem ezt teszi, akkor biztosan azért, mert egy szemét strici, aki úgyis más ellenkező (vagy épp azonos) neműek után kacsintgat, és erről sunyít, csakis erről lehet szó! :DDD

    A kettő között annyi fokozat van. Én meg alapból nem vagyok egy kapcsolatban túl könnyen megnyíló valaki, hadd legyen már jogom ahhoz, hogy valamit ne mondjak el, vagy akkor mondjak el, ha kedvem van/alkalmasnak érzem rá az időt!

    Ui.: én sem szoktam elvárni a másiktól, hogy kiadja nekem a titkait. Majd ha akarja és megbízik bennem annyira, akkor elmondja.

    És nem azért, de sokkal jobban érzem magam egy ilyen kapcsolatban, mint egy olyanban, ahol elvárás a kényszeres őszinteség és mindenről kitálalás.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Aktív témák