Aktív témák

  • FerryCorsten

    csendes tag

    A leírás kissé borúsra sikerült. Ez jött. Még skippelheted. :)

    A történet évekkel ezelőtt kezdődött. Összekerültem egy albérletben egy leányzóval - persze csak képletesen. Lakótársak voltunk pár évig, az ismerettségből előbb haverság, majd barátság... the old story. Neki végig volt barátja, nekem végig volt barátnőm (azóta is). Tartjuk a kapcsolatot, találkozunk időnként, megváltjuk a világot, de legfőképpen a magánéletünket (pf.. :) ), nevetünk, beszélünk.
    A probléma gyökere, hogy gyakorlatilag ő a zsánerem. Sportos, de elegáns, vékony, de formás, szőke, bájos, pajkos mosoly., a szeme nevet. Nem ragozom, érthető. Kicsit mindig is izgatott, de mivel komoly kapcsolatom van, nem foglalkoztam a gondolattal. A közelmúltig. Hiba volt. Félreértettem pár "jelet", és megzavarodtam. Eljátszottam a gondolattal, és sok év után éreztem. Érzelmet. Igen tudom, ott van a stabil kapcsolat, akkor mi ez az egész? Nem tudom. Lázadás a megszokás ellen? Az új varázsa? Régi gondolat...? 3x igen. De több ennél. Nem hagyott nyugodni a dolog, bár közben rájöttem, hogy nem keveredett ki még az előző kapcsolatából, ezért hidegzuhanyként ért, mikor összeraktam a képet. Nem tudtam mit kezdeni magammal, a minden mindegy érzés keveredett a remény hal meg utoljára örökérvényű tévedéssel, és közöltem vele szemtől szemben, mi történik bennem. Blackout mindkét oldalról, mégsem úgy reagált, mint vártam. Tárgyilagos volt, és meg akarta érteni a helyzetet. Nem lehet, tudom, hiszen logikusan gondokozom (amúgy)... Semmi "ne hülyülj, ezt nagyon gyorsan hagyd abba, minek csinálod ezt, stb". Nem vártam semmit, csak elutasítást, mégsem jött. Persze aki viszonozna, nem semleges lenne... ergó a helyzet mégiscsak "értelmet nyert". Nem akartam megcsalni senkit, egyszerűen csak keresem azt, amit mindenki. Cccombo FAIL.
    "Megbeszéltük a dolgot". Nagyjából érti, de ennyi. Nem mondta ki, hogy nem, de nem is kellett. Egyértelmű a helyzet.
    Felkavart. A régi-új érzések: spontán rágondolás, torokösszeszorulás, szívritmuszavar :) megzavarják az embert. Nem kellett volna, tudom.

    Dráma vége, túlélem, de mégis...

Aktív témák