Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz tildy #21975 üzenetére

    tehát volt 1 ember, akivel nem jöttél össze az udvarlóid közül. ez mondhatni azért nem reprezentatív :) a nagy csöcsös cucc meg nem érdekel, a methodos hülyeségeddel nem értek egyet továbbra sem. persze megértelek, hogy nem tetszik, nyilván nem kívánatos egy olyan pasi, aki könyvből tanul csajozni.
    de hogy te olyan messzemenő következtetéseket vonj le, hogy aki a methodot alkalmazza, vagy próbál belőle valamit elsajátítani, az élete végéig huszonéves plázacicákat fog hajkurászni, az ordas nagy baromság. főleg úgy, hogy el sem olvastad. eleve nem arra nevel a könyv, hogy kezeld rongyként a csajokat. már az elején leszögezi a könyv, hogy nem erre találták ki. az már az olvasó felelőssége, hogy mihez kezd ezzel: ugyanúgy alkalmas a "technika" hosszútávú kapcsolat kialakítására, de nyilván alkalmas egyéjszakás skalpok tömkelegének begyűjtésére.
    az már más kérdés, hogy leginkább az elkeseredett csajozógép-wannabe hülyegyerekek állnak neki egy ilyen könyvnek, de ez nem a könyv értékét rontja.
    az meg hogy nem magát adja az ember. senki sem magát adja. mindenki pózol, mindenki megpróbál megfelelni a társadalmi elvárásoknak (tudjuk, nem kell mondanod, hogy Te persze nem, és a pasijaid sem). nem értem miért lenne bármivel is cikibb másoknál az, aki már eleve rájön, hogy valami nem oké a viselkedésével, és ezért fog egy könyvet, ami leírja és megérteti vele a párkapcsolatok kialakulásának alapvető mozgatórugóit, majd elmagyarázza, hogy hogyan tegyed ezeket magadévá. ahogy elmagyarázták a szüleid gyerekkorodban, hogy hogyan kell késsel-villával enni, vagy kitörölni a feneked wc papírral. emellett az is le van értelmesen írva, hogy ez nem csodaszer: nem úgy van, hogy elolvasod, aztán lépésről lépésre alkalmazva tudod, hanem némi gyakorlással csiszolhatsz a viselkedéseden. onnantól pedig nem álarc, hanem az is te magad leszel. persze ezzel is vitába lehet szállni, de akkor ennyi erővel bármire rámondhatom, hogy nem te vagy, mert amikor kijöttél édesanyádból még nem ilyen voltál. onnantól kezdve pedig minden viselkedési formádat többnyire tanultad valahonnan...
    egyébként az is elgondolkdotató, hogy minden nő, akivel beszélgettem erről a témáról, először furának és gának gondolta a témakört, és kiártnak tartotta, hogy ezek a trükkök működjenek nála, miután alaposan elmagyaráztam nekik a dolgot, megértették és egyetértettek. pedig 130 alatt egyiknek sem volt az IQja.

    A vér nem válik VAZZE!™

Aktív témák