Aktív témák

  • elmoraan (r)

    aktív tag

    válasz Wolverine #12650 üzenetére

    Simán lehet ez alapján játszani a gonoszt. ;] Az emberfia hazamegy a melóból, leteszi a kocsikulcsot, helyére teszi a gyűrűjét, az óráját, (amivel az összértéke ugye jelentősen lecsökken, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az emberi test pengő pénzben kifejezett ára nem haladja meg a 4,5 ámerikai dollárt, és ebből 3,5 dollár a bőr) a decens polgári öltözéket bőrdzsekire, farmerre és bakancsra cseréli, elmarkolja a másik kulcscsomót, amin helyes kis háromgyémántos kulcstartó van, aztán lepődik meg útközben, a postára beugorva, hogy ez a csaj meg itt már mit akar? (*Ne piszkálj már a kulcstartómhoz, vazze.*) Kérdi, hogy ez milyen járgánynak a kulcsa. Hát mondom, ilyen Micsubicsi. -Tééényleg? És milyen színű? - Kék. -Tééényleg? Az a kedvenc színem. (*Ha még egy ilyen "tééényleg"-et leosztasz, hát garantálom, hogy rá sem tudsz nézni a kékre többet.*) -És milyen típus? -D2050FD, 1.5D. -Azt nem ismerem... Hogy néz ki? - Hát elöl kis kerekei vannak, hátul meg nagyok. Nem, nem azért, mert meg van pimpelve. Gyárilag. De a legtöbb traktoron így szokták csinálni. ;)
    Na, Óz, a nagy varázsló nem tudott volna ilyen gyorsan láthatatlanná tenni, az tuti. :DDD

    Már csak egy dolgot nem értettem: az addig ok, hogy a piros kulcstartó feltűnő. De az hogy nem tűnt fel neki, hogy sisak van nálam? Vagy simán rallyeversenyzőnek nézek ki?

    Bub0rek: azért megnézném azt a (most csak egy a valóságtól elrugaszkodott, sarkító példa következik) platinaszőke, 92-62-91-es méretekkel rendelkező, zöld szemű, visszahúzódó csajt, akit a férfiak nem vesznek észre. :U

    [ Szerkesztve ]

    "Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

Aktív témák